21 Aralık 2024 22:38917

Arçelik marka Ocak satın aldım, kaliteli, yerli üretim, yılların markası dedim ama demez olaydım.
Ürünü aldım; Aldığım günden bu yana aynı arızadan 4 kez servis geldi, çözümlemiş gibi gittiler fakat geçici çözüm oldu.
Aynı parça aynı sürede bozuluyor servis raporlarında bu durum belli. Ürünün ayıplı olduğu üretimden kaynaklı kronik sorunlu olduğu açık bir şekilde ortadadır
Şu an ürünün garantisinin bitmesine 20 gün var
Şimdiye kadar garantiden yapıldı, ortalama süreye baktığımda garanti bitince ben 6 ayda bir özel tamir yaptırmam gerekiyor, maliyet 1000 lira.
Arçelik servisini ve müşteri hizmetlerini aradım değişim talep ettim, gelen cevap red.
Yetkili birime buradan bir kez daha belirtiyorum çözüm sunulmazsa Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurumu yapıp iade hakkımı kullanacağım. Acil bir şekilde arama bekliyorum
İrtibat numaram 0544****620

22 Aralık 2024 13:19 (Şikayetten 14 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle bizlere iletmenizi rica ederiz. Arçelik ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Arçelik Müşteri İletişim Merkezi

Ek Garanti İptali İçin Yaşanan Zorluklar Ve İade Sorunu

12 Ocak 2025 12:124.452

4 Ocak 2025 Cumartesi günü aldığım beyaz eşyalarım geldi. Ek garanti teklifi yapıldı. Hesaplamadan kabul ettim ancak dah...

Ek Garanti İptali İçin Yaşanan Zorluklar Ve İade Sorunu

Arçelik Fırın: Yetersiz Pişirme Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

13 Aralık 2024 11:326.871

Arçelik marka 6 ay önce aldığımız fırın ile ikinci defa farklı bir şekilde sorun yaşıyoruz. İlkinde olmadığı gibi bu def...

Arçelik Fırın: Yetersiz Pişirme Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu
1 Destek

Arçelik Ocak Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Deneyimi

27 Kasım 2024 22:491.713

Arçelik'ten ocak aldım, ilk başta değişim sağlandı ama aldığımdan beri hiç memnun değilim. Her yeri dökülüyor, gelen ser...

Tümünü Gör
Arçelik Ocak Gözleri Hemen Paslandı

Arçelik OcakGözleri Hemen Paslandı

Kübra
Arçelik Ocak Düğmesi Sorunu

Arçelik OcakDüğmesi Sorunu

Hilal
Arçelik Ocak Kendi Kendine Kapanmadı!

Arçelik OcakKendi Kendine Kapanmadı!

Sümeyra
Arçelik Ayıplı Mal Ve Sağlık Riski

Arçelik AyıplıMal Ve Sağlık Riski

Zekiye
Arçelik Ankastre Cam Ocak Patladı!

Arçelik AnkastreCam Ocak Patladı!

Ece
Arçelik Ocak İadesi İstiyorum!

Arçelik Ocakİadesi İstiyorum!

Nazan