Sinan sonuçtan hiç memnun değil

18 Aralık 2023 17:44

Arçelik 18325 model klimamın montajı için 16 Aralık 2023 Cumartesi 14:00'te randevu almıştım. Kurulum için gelen İstasyon Arçelik yetkili servis ekibi, öncelikle klima tesisatını kontrol ederek bakır boru içerisinde gaz olduğunu gördü ve işlemlere başladı. Zaten bakır borudaki gaz olmadan klima bağlanmayacağını, keşfe gelen Arçelik çalışanı söylemişti. Bağlantı öncesi bu kontrol edildi ve sorun olmadığı görüldü. Sonrasında klimanın iç ünitesini duvara monte ederken, duvarın dışarısında bulunan bakır boruyu eğerek klimanın montajını tamamladılar. Daha sonra dış ünitesini balkona monte ettiler ve klima iç ünitesinden sıvı akmaya başladı. Bu durumda yetkili servis, suçu iç tesisata bağlayarak evden ayrıldı ve biz herhangi bir montajın tamamlandığına dair onay vermememize rağmen işlemi yapan Arçelik şubesi, montajın tamamlandığını gösterdi. Sonrasında konuyla ilgili şikayet oluşturdum fakat hâlâ yetkili servisten dönüş alamadım. Ayrıca gazın bağlandığı sırada yere aktığı için ileride klima gazı eksikliğinde benden para talep edilecektir. Bu duruma da çözüm sağlanmalıdır. Soruna sebep olan yetkili servis olduğundan, bakır borudaki hatayı düzeltmelerini ve klima montajını ücretsiz olarak tamamlamalarını istiyorum. Ayrıca konunun aciliyeti bulunmakta olup, bir an önce çözüm için işlem yapılması gerekmektedir. Klima duvarda yarım yamalak durmaktadır. Site yönetim kurallarına aykırı olduğu ve kullanışsız monte edildiği için dış ünitesinin montaj edildiği yerin de düzeltilmesi gerekmektedir. Arçelik markasına bana yaşattığı mağduriyeti asla yakıştıramıyorum. Keşke başka bir marka tercih etseydim.

18 Aralık 2023 17:29

Ayrıca klimanın herhangi bir çalışma testini yapmadan nasıl süreci tamamlandı olarak işaretleyebiliyorlar, müşteri onayı olmadan bu işlemin yapılamaması lazım. 2 gün geçti ve kimse sorunu düzeltmek için iletişime geçmemiştir

19 Aralık 2023 12:02 (Şikayetten 18 saat sonra)
21 Aralık 2023 16:11

Çözüm bekliyorum hala

22 Aralık 2023 11:11

Arçelik soruna sebep olsa da sorunu çözmüyor, yetkili servis ısrarla suçu üzerinden atıyor

22 Aralık 2023 12:16
Arçelik Klima Montaj Sorunu

İptali kendileri yapmıştır, suçlarını kabul etmiyorlar

28 Aralık 2023 23:49

Arçelik tamamen boş firma olduğunu ispatladı

29 Aralık 2023 01:15
Arçelik Klima Montaj Sorunu

Ben iptal istemedim kafalarına göre kaydı iptal ediyorlar

Aslıhan sonuçtan hiç memnun değil

Aslıhan
02 Şubat 2024 17:02
Arçelik Klima Montaj Sorunu
İrfan sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Klima Montajında Yaşanan Sorunlar

İrfan
25 Temmuz 2023 22:21
Arçelik Klima Montajında Yaşanan Sorunlar
Celal sonuçtan hiç memnun değil

04 Kasım 2023 12:17
Elif sonuçtan hiç memnun değil

25 Haziran 2024 17:04
Arçelik Kategorileri