Arçelik Klima Daha İlk Soğutmada Pişmanlık Ch 32 Hatası

03 Haziran 2024 21:24

Aralık ayında Arçelik 24000 BTU ekolojik klima aldım ve montajı yapıldı. Haziran ayında sıcaklar başladı ve ilk defa soğutma fonksiyonuna aldım ama klima soğutmuyor. Yarım saat çalıştırdım belki soğutma başlar diye ama bu sefer de ch 32 vakumlama kompresör hatası verdi. Klima tamamen durdu. Ertesi güne servis randevusu aldım fakat bu daha fiyasko çıktı. Ben Adapazarı'nda oturuyorum servis Kocaeli'nden gelecekmiş, sanki Adapazarı'nda servis kalmadı. Peki servis geldi mi tabii ki gelmedi. Randevularına ne kadar sadık olduklarını da böylece anladık. Yeni klima alıyorum ilk defa tam serinleyeceğim derken arıza veriyor. Şimdi servis bekle. Lütfen hemen benim klimamı çalışır duruma getirin. Bu durum Arçelik markasına hiç yakışmıyor

04 Haziran 2024 09:33 (Şikayetten 12 saat sonra)
04 Haziran 2024 18:47

Arçelik yetkili servisi bugün geldi ve montaj esnasında yapılan hatalı sıkma sonucu klima gaz kaçağını bulup, gaz basarak sorunu giderdi. Şimdilik bir sorun yok. Teşekkürler

Ay Nur
Ay Nur

Şu an aynısını yaşıyorum yeni aldım ch 38 ch 32 arıza veriyor muhatap yok servisler gelmiyor siz ne yaptınız

Menderes

Şikayetten sonra müşteri hizmetleri bana geri döndü. Ertesi gün servis geldi

Hulya sonuçtan çok memnun

23 Haziran 2024 14:03
"Teşekkürler"
Arçelik Çalışmayan Klima Şikayeti
Şeniz sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Yeni Klima Yaz Sıcağında Ch 32 Arızası!

Şeniz
14 Haziran 2024 11:03
Elif sonuçtan hiç memnun değil

25 Haziran 2024 17:04

Arçelik Kategorileri