Arçelik Klima Beylikdüzü Ar-trak Servis Gereksiz Para Alımı

Berkan
31 Temmuz 2024 12:55

2024 Mart sonu Mimaroba Arçelik bayisinden 2 adet klima satın aldım. Kılma altyapısı daha önce yapılmıştı. Önce keşfe gelindi sonrasında uygun görülen klimalar satın alındı. Kuruluma gelen yetkili servisin altyapı kontrolünü yaptığı düşünülerek klimaların montajı yapıldı. Havalar yeterince ısınmadığı için klimalar aktif olarak kullanılmadı ta ki Haziran başında kullanılmaya başlayana kadar. Akabinde klimalardan bir tanesi 1 haftalık kullanım sonrası CH38 hatası verdi. Servis çağrıldı, altyapınızda sorun var denildi tekrar gaz basılmasını istedim ek ücret istediler 1000 TL ödemesini yaptım. 1 hafta sonra tekrar arıza verdi aynı kod ile. Tekrar arıza servisi geldi 1200 TL azot basıp kontrol etti cihazlar sağlam dedi. Sonra yeniden altyapı boru döşeme işlemi yapıldı gaz basıldı. 4000TL ödeme yapıldı. Yenilenen altyapıya rağmen 1 hafta sonra cihaz yine aynı hatayı verdi. Bu sefer iç ve dış üniteyi servise götürdüler. Elektronik kart arızası varmış, gaz kaçağı olduğundan kart arızalanmış bu sebeple sıfır cihazımıza değişim talep ettiler. Ayrıca çalışan klimamızı da değişime aldılar çünkü arızalanan klimanın dış üniteyi 9000btu iç üniteyi 12000btu takmışlar, haliyle diğerini de 12000btu dış ünite ile 9000btu iç üniteyi eşleştirmişler. Yeni Klimalar temmuz ilk haftası doğru BTU eşleşecek şekilde takıldı hiçbir problem olmadan çalışıyor. Bu süreçte ödenilen paraların tamamen karışıklık hatası kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Arçelik genel merkezi ve Beylikdüzü ar-trak servisinden şikayetçiyim.

31 Temmuz 2024 15:21 (Şikayetten 2 saat sonra)

Uğraş sonuçtan hiç memnun değil

Uğraş
06 Eylül 2024 01:19
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak

Yeşim sonuçtan memnun değil

Yeşim
17 Aralık 2024 12:53
Montaj Sonrası Kombi Sorunu Ve İlgisiz Servis
Beha sonuçtan hiç memnun değil

Beha
17 Ağustos 2024 13:58