Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

25 Eylül 2024 11:12

4 ay önce aldığımız ve 2 ayını sorununu çözmekle, servis beklemekle geçirdiğimiz Arçelik marka statik derin dondurucu, sürekli ve kapaktan taşarcasına buzlanarak kullanmamıza imkan tanımamaktadır. Servisin önerilerini yaptığımız halde yine aynı sorun devam ediyor. Gelip parça değişimi ve bazı ölçümler yaptıktan sonra sorunun çözüleceğini, çözüme kavuşmazsa kesinlikle değişim sağlanacağını söyleyen yetkili servis, sorun çözüme kavuşamamasına rağmen değişim olmayacağını söylemektedir. Her 3 cm buzlandıkça temizleyip o şekilde kullanmamızı önerdiler. 10 günde bu şekilde buzlanan derin dondurucuyu ben her 10 günde bir nasıl çözdürüp temizleyebilirim? Üstelik dondurucuyu aldığımız bayi bize Arçelik değişim garantisi olduğunu, firmanın herhangi bir sorunda bizi mağdur etmeyeceğini, en azından içimizin bu şekilde rahat olması gerektiğini, ürünü yılda bir kez buzunu çözdürüp temizleyip sorunsuz kullanabileceğimizi, sadece 1 cm karlanma olacağını vaat ederek sattı. En hızlı şekilde çözüme kavuşmasını ve değişim sağlanmasını talep ediyorum. Bugün Tüketici Hakem Heyeti'ne de başvuracağımı belirtmek isterim.

25 Eylül 2024 13:54 (Şikayetten 2 saat sonra)
25 Eylül 2024 15:31

Firma tarafından önce aranıp yarına tekrar randevu oluşturuluyor, daha sonra aranıp mühendisimiz cihazda bir problem olmadığını statik özellikte olduğu için karlanma yapabileceğini söyleyerek değişim yapılamayacağını söylüyor. Statik olması her 5 -10 günde bir 20 cm, dolap kapağına taşacak kadar buz olacağı anlamına gelmiyor. Eklediğim fotoğraf iki kez yetkili servis bakımı yapılıp temizliğin üzerinden de 10 gün geçtikten sonra çekilmiş bir fotoğraftır. Hiçbir statik dondurucu kullanıcısından böyle bir şikayet duymadım. Bu sorunu sadece ben yaşıyorsam bu cihazla alakalı bir problemdir. Asla kabul etmiyorum. İadesini talep ediyorum.

Aygül sonuçtan hiç memnun değil

Aygül
27 Şubat 2024 06:14

08 Aralık 2023 18:43
Arçelik 2071 MB Kodlu Derin Dondurucu
Hilmi sonuçtan hiç memnun değil

27 Temmuz 2024 09:19
Ender sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Derin Dondurucu İle Bitmeyen Sorunlar

16 Aralık 2024 10:50