10 Haziran 2024 17:093.654

29 Nisan tarihinde ses şikayeti için servise talep ettim, amortisörlerin bozuk olduğu tespit edildi. Değişim yapıldı, ses kesildi. 15 gün sonra yine az az seslerin gelmeye başladığını duyduk, şiddet gittikçe arttı. Bugün yeniden servis talep ettim, geldiler. Aşırı yük hatası vermiş, dengesiz çamaşır atmışsınız dediler ki zaten bu ses normal dediler. 2 yıla yakındır kullanıyorum, bu ses yoktu dedim, yok normal dedi. Teknisyen arkadaşlar çamaşır attık; 3 pantolon, 4 t-shirt attık, güldür güldür ses geliyor. Zemin titriyor, dengesiz çamaşır attınız bir de 1200 devirde kullanmayın ses gelir diyor, 1000 devirde kullanın diyor. 3 kotla 4 tişörtü ayrı mı yıkayacağım? Bu nasıl bir saçmalık? O zaman niye 10 kg'lik makine aldım? O zaman ses gelecekse 1200 devir niye üretiyorsunuz? Bu nasıl saçma sapan bir arıza tespiti? Teknik servisin dediği hiçbir tespite katılmıyorum. Aşırı yük diyor, kış olsa yün polar amenna ağır gelmiştir derim ama yaz, evdeki tüm yazlıkları toplasak yine aşırı yük yapmaz. Yıllardır yıkadığımız aynı çamaşırlar, makinemin yeniden incelenmesini istiyorum. Sesten banyoda durulmuyor, vibrasyondan yer kımıldıyor. Adam normal, abi 1200 devirde dönüyor, 1000 devirde kullanın diyor. 1200 devirde bu sesi yapar diyor. Arçelik'te bu makineyi yapan, tasarlayan mühendislerin kafası teknisyen kadar çalışmıyor galiba. Adam bakar bakmaz tespit etti arızayı. Utanmasa makineyi ayıplayacak yani o derece. Bana 10 kg'lik makineye üç beş parça çamaşır attım, dalga geçer gibi az çamaşır at diyor. Makineye de sen 1200 devirde dönme, ses yapıyorsun diyor. Arkadaşı tebrik ediyorum. Seslerin videosu, makine etiketi ve içindeki çamaşırların fotoğrafları ekte mevcut. Bu sese servis normal diyor.

10 Haziran 2024 18:58 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle bizlere iletmenizi rica ederiz. Arçelik ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Arçelik Müşteri İletişim Merkezi

Arçelik Ve Servisinin Sorumsuzluğu

4 Haziran 2024 18:243.522

11 kiloluk Arçelik çamaşır makinem ile ilgili sorunum halen devam etmekte. Aldığım günden beri çamaşırları iyi ve güzel ...

Arçelik Servisinden Yetersiz Hizmet ve İlgisizlik

20 Ağustos 2024 19:041.318

"Şikayetim üzerine bana ulaşmış olan ismini hatırlamadığım hanım efendiye teşekkürlerimi iletiyorum buradan. Kendisi dönüş sağladığında oldukça anlayışlı ve çözüm odaklıydı. Sürecin takibinin yapılacağını ve en kısa sürede çözüme kavuşturacağını söyledi. Gelecek olan servisle de bir görüşme sağladı sanırım. Yetkili servisten Mert isimli genç arkadaş geldi. Videoya bakıp direk sıkıntıyı anladı. Amortisörlerin değişmesi gerektiğini söyledi. Makineyi fiziki olarak da çalıştırmadan kontrol ettiğinde sesin kaynağını bulup bize de dinletti. Parça temini yaptıktan sonrasında değişime geleceğini söyledi ve bu süreç uzamadan geldi bugün. Değişen parçaları gördük gerçekten sorunun ondan olduğunu anladık. Daha önceki gelen arkadaş nasıl oldu da çamaşır atmayla ilgili sorun olup makinede sorun olmadığını söyledi anlayamıyorum açıkçası. Sonrasında yıkama yaptık ve öyle bir ses çıkmadı makine gayet eskisi gibi çalışıyor. Buradan çağrı merkezinden bana ulaşıp sorunumla ilgilenen hanım efendiye ve yetkili servisten gelen mert beye çok teşekkür ediyorum. Hızlı bir aksiyon alındı sorunum çözüldü"

Tümünü Gör
Arçelik 9147 Çamaşır Makinesi Ekran Hatası

Arçelik 9147Çamaşır Makinesi Ekran Hatası

Kaan
Sıfır Arçelik Marka Çamaşır Makinesi Ayıplı Çıktı!

Sıfır ArçelikMarka Çamaşır Makinesi Ayıplı Çıktı!

Meryem
Arçelik Sallantı Sorunu Nedeniyle Çamaşır Atmaya Korkar Oldum