Arçelik Çamaşır Makinesi Servis Sorunu Ve Ücret İadesi Talebi

14 Kasım 2024 14:46

Merhaba,
4 Kasım tarihinde Arçelik marka çamaşır makinemin çalışmama/sıkmama sebebiyle servis talebi açtırdım. Aradan geçen 10 günde yetersiz servis personeli ilk gelişinde kart arızalı deyip gittiler. Kart siparişi verildi, kartı getirdiler. Yine bir yetersizlik örneği olarak önce montajı yapamadılar. Sonrasında yaptıktan sonra yeni gelen kartın da arızalı olduğunu söyleyip makineyi de alıp gittiler. Yine aradan birkaç gün geçtikten ve defalarca aramalarım sonucunda makineyi getirdiler, çalıştığını iddia edip 2500 TL ücret tahsil edip gittiler. Makine hala çalışmıyor. Kimseye ulaşamıyorum. Arçelik müşterilerini böyle yetersiz servislere mecbur bırakıyor. Bu yetersiz Servisçiler ile 4. Defa tamir yapma işine girmek istemiyorum ve servis için ödediğim ücretin bir an önce iadesini talep ediyorum.

14 Kasım 2024 15:59 (Şikayetten 1 saat sonra)

Semanur sonuçtan çok memnun

Semanur
27 Haziran 2024 10:45
Barış sonuçtan çok memnun

Arçelik Çamaşır Makinesi Kurulumunda Büyük Sorun

Barış
22 Ağustos 2024 23:11
"Bugün gelip yarım bıraktığınız kurulumu tamamladığınız için teşekkür ederim. Bir hafta boyunca biraz uğraşmak zorunda kaldık ama olabilir hatasız kul olmaz. Sonuçta ülkemizin markasını taşıyorsunuz. Hakkımız helal tekrardan teşekkür ederiz."
Arçelik Çamaşır Makinesi Kurulumunda Büyük Sorun

28 Aralık 2024 14:16
Arçelik Çamaşır Makinesi Servis Sorunları: Tekrarlayan Arızalar Ve Yetersiz Çözümler

Arçelik Çamaşır Makinesini Değiştirmek İstiyorum

Ayşegül