Selami sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Buzluk Da Işık Yok

14 Temmuz 2024 13:50

Yeni aldığım570476mb buzdolabının buzluk kısmında ışık yok... Bazı modellerde olmuyormuş şaka gibi buzlukta ışık nasıl olmaz üstelik alırken fiş takılı bir vaziyette olmadığı için görmedim. Üstelik sormakta hiç aklıma gelmedi yani ilk defa böyle bir şeyle karşılaştığım için sanırım. İlk defa böyle bir durumla karşılaştım, soruyorum, karanlık ortamda buzluk kısmı lazım olunca fener mi tutacağız, iki günlük dolap, değişim olur mu?

15 Temmuz 2024 13:09 (Şikayetten 23 saat sonra)
15 Temmuz 2024 20:54

Merhaba öncelikle müşteri hizmetleri min çok çabuk aradığı için ve kibarlığı için teşekkür ediyorum, ancak çözüm odaklı değil,11 Temmuz da doğum günümde aldığım dolap 13 Temmuzda servis tarafından evime getirilip kutusundan açılıp yerine konuldu ve 4 saat sonra fişe takip çalıştırmayı söyleyip gittiler,4 saat sonra fişe takip çalıştırmaya başladığımda AA ne göreyim buzlukta ışık yok, aldığım mağazada dolabı seçerken fişini takip çalıştırma olmadığı için ve buzlukta ışık olmadığını söylemedikleri için çok şaşırdım, sanıyorum bu modelin dizaynını yapan mühendisler buzluğa ışık koymayı unuttularmi, ne olacak şimdi yeni aldığım dolabının buzluğunu el feneri ile mi kullanacağım? Arçelik yetkili leri gelin lütfen evime bakın kaç adet Arçelik var, üzmeyin müşteri lerinizi.🥰🥰🥰

Mesut
Mesut

Sorun çözüldü mü

Selami

Maalesef, verilen hizmet ürün alınana kadar, bu kadar büyük ve köklü bir firmanın yaptığı ortada, sanırım bu buzdolabı körler için yapılmış

Ahmet
Ahmet

Aynı şaşkınlığı ben de bugün yaşadım. Yani aynı modeli el kodlu olanında Wi-Fi dahil ne arasan varken aynı kasaya sahip bu modele en azından bir ışık konmaması kötü olmuş. Ayrıca kapı açıldığında ışığın yanmasını sağlayan tek vir sensör koymuşlar buzluğu açınca soğutucu kısmındaki ışık gereksiz yere yanıyor Ne diyelim fiyat performans ürünü. Tek avantajı e sınıfı ve ucuz ol! Ası bunun haricinde malzeme kalitesi kesinlikle en alt seviyede tutulmuş

06 Ağustos 2024 11:16
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Buzdolabının Buzluk Kısmında Işık Eksikliği Şoku

28 Eylül 2024 23:14