Şerife sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Buzdolabının Ses Çıkarması

Şerife
19 Haziran 2023 20:25

Aldığımız buzdolabı rahatsız edici ses çıkartıyor. Dolabı aldık. Eve geldi. Gelir gelmez rahatsız edici ses çıkmaya başladı. 3/4 kere servis geldi. Gelen servis sesi fark ediyoruz. Daha önce de böyle şikayet aldık fakat çözüm bulunamıyor maalesef dedi. Daha sonra bayi ile iletişime geçtik. Bayi sahibi gereken yerlere haber verdim. Arayacaklar sizi denildi ve daha önce de böyle birkaç müşteri de sorun yaşadıklarını üründe ses geldiğini ve 6 ay sonra geçtiğini söyleyip 6 ay beklememizi söyledi. Yeni aldığımız bir dolap neden ses çıkarsın? Resmen dalga geçildi bizimle para iadesi olmasını istiyoruz.

03 Temmuz 2023 19:37

Buraya yazmış olduğum şikayetten maalesef sonuç alamadım. Arçelik servis gelip desibelini ölçüp kulağıyla duyduğu sesi inkar ediyor. Sesi duyuyor evet var ama ölçümde çıkmıyor deyip geçiştiriyor. Şikayet yazıyoruz onu dahi adı geldim olsun diye gelip gidiyorlar nerede müşteri memnuniyeti? Mecbur muyuz parasını verip sıfırını aldığımız dolaptan ses dinlemeye kesinlikle aldığınız parayı hak etmiyor sunuz... Ki şikayet var sitesine baktığımda bizim gibi bir sürü mağdur var neden sonuca ulaşılamıyor.

20 Haziran 2023 11:56 (Şikayetten 15 saat sonra)

Yorumlar (5)

Dolabınızın modeli nedir

Öznur
Öznur

Aynı sorunu bende yaşıyorum gece uyutmuyor servis çağırdık yeni modeller böyle dedi lakin ürün özelliği sesiz yazıyor. Aldığıma bin pişman oldum almak isteyen olursa pişmanlık derim.

Model nedir sizin dolabın

Kerem
Kerem

Yemin ederim aynı sorun bizde de var. Yıl olmuş 2023 sıfır buzdolabı alıyoruz evde sanki traktör çalıştırıyoruz. Servis geldi bu sese normal diyor anlam veremedim.

Dolabınızın modeli nedir

Dilan sonuçtan hiç memnun değil

25 Ekim 2024 09:25
Raşit sonuçtan çok memnun