23 Aralık 2024 03:16

Öncelikle merhaba. 1 yıl önce aldığım Arçelik marka buzdolabım, geçtiğimiz günlerde motor sesi yapmaya başladı. Garantili olduğu için yetkili servis dolabımı aldı ve yerine ikame dolap bıraktı. Değişim istedim ve kabul edilmedi. Neyse, dolabım servis tarafından yapıldı. Geldi ama tekrar arıza moduna geçti. Tekrar haber verdim. Geldiler, bir tuşa basıp gittiler, 3 gün içinde soğutur dediler. Şu an içindeki her şey kokmaya başladı. Gerçekten rezil oldum Arçelik sayesinde. Ayrıca, yetkili servis dolabı götürdüğü esnada dolabıma zarar verip haberimiz olmadan dolabımın üst kapağını değiştirmiş. Dolabımdan soğudum, değişimini ya da farkını verip üst modelini almak istiyorum. Mağduriyetim giderilmez ise gerekli birimlere başvuruda bulunacağım.

23 Aralık 2024 12:29 (Şikayetten 9 saat sonra)
23 Aralık 2024 12:39

Günlerdir iletiyorum ama hiçbir çözüm yok buzdolabımda her şeyi çöpe attım sayenizde

25 Aralık 2024 09:24
Arçelik Buzdolabında Sürekli Arıza Ve Servis Sorunları

Sözde dolabımı yaptılar gerçekten nefret ettim bu dolaptan artık Arçelik olarak dolabımı değiştirin bu dolabı istemiyorum bu modelin farkını verip başka model almak istiyorum. 20 gündür dolabım arızalı ve hiçbir çözüm alamadım yasal yollara başvuracağım. Bütün erzaklar bozuldu böyle olduğunu bilsem Arçelik almazdım 20 gündür arızalı dolabım 1 yıllık dolabın hali ortada kimseye almasını önermiyorum Arçelik servis dolabımın kapağını zedeledi haberimiz olmadan değiştirdi 20 gündür bir sorunu çözemediler. Arçelik sürekli ilgileniyoruz dedi doğru düzgün geri dönüş bile olmadı. Video daki dolabın kapağı kompresörü ve birkaç parçası değişti

Ayşe sonuçtan çok memnun

11 Eylül 2024 17:49
"Arçelik dolabımı değiştirdi, gösterilen ilgi ve alakaya çok teşekkür ederim. Bu markayı tanıdıklarıma önereceğim ve bu markadan alışveriş yapmaya devam edeceğim. Teşekkürler Arçelik:)"

Bir Yıllık Buzdolabında Sürekli Arıza Ve Çözüm Beklentisi

Sultan
02 Ağustos 21:50
Esra sonuçtan hiç memnun değil

26 Temmuz 2024 15:38
İdris sonuçtan hiç memnun değil

İdris
31 Mayıs 2024 15:25