C. Türker sonuçtan memnun

Arçelik Buzdolabı 4. Yılında Ömrü Bitti!

C. Türker
29 Temmuz 2024 14:30

2019 yılında evimiz için bütün eşyaları sizden aldık sadece biz değil anne babamlara da bir çok eşya aldık sadece bizim aldıklarımız; buzdolabı, fırın, ocak, davlumbaz, televizyon, vantilatör, süpürge makinesi, derin dondurucu, çamaşır makinesi, kurutma makinesi, bulaşık makinesi, çaycı, mini fırın, çeşitli mutfak aletleri ve bir çok şey aldık. Ailecek Arçelik'ten alışveriş yapmaktayız

Yaşadığımız sorun şu ki buzdolabımız son 1 haftadır soğutmuyor bizde sizden servis çağırdık ve gelen yetkili servis buzdolabımızın gazının bittiğini ve eğer garantisi devam etseydi ücretsiz değişim olacağını söyledi. Ancak buzdolabımızın garantisi ne yazık ki 2022 yılının soy çeyreğinde yani 1,5 yıl önce bitti. Anlamadığımız neden 4,5 yıllık bir buzdolabının ömrü biter? Ve asıl anlamadığımız garantisi bittiğinde böyle bir durum neden olur?

Sizlerden ricamız sorunumuzun giderilmesini talep etmekteyiz. Ücretli değişim deniliyor ancak dolabımızın bizden değil fabrikasyon bir şekilde arızalı olduğunu düşünüyoruz.

Konu hakkında değerli yardımlarınızı bekliyoruz.

29 Temmuz 2024 17:57 (Şikayetten 3 saat sonra)

Arçelik Buzdolabında Kronik Gaz Kaçağına Rağmen Ücretsiz Tamir Yapılmıyor

Onurcan
15 Ekim 2025 14:36
arcelik-buzdolabinda-kronik-gaz-kacagina-ragmen-ucretsiz-tamir-yapilmiyor-3.jpg
arcelik-buzdolabinda-kronik-gaz-kacagina-ragmen-ucretsiz-tamir-yapilmiyor-2.jpg
arcelik-buzdolabinda-kronik-gaz-kacagina-ragmen-ucretsiz-tamir-yapilmiyor-1.jpg
Sedat sonuçtan çok memnun

08 Temmuz 2023 10:57
"Yapılması gerekeni yapan Arçelik'e teşekkür ediyorum, ürünüm garantiden değişti ve yenisini getirdiler."

25 Haziran 2024 10:28
Garantisi Biter Bitmez Arıza Çıkaran Arçelik Buzdolabı

03 Ekim 2024 18:50
Esra sonuçtan hiç memnun değil

15 Temmuz 2024 02:09
Arçelik Buzdolabının Sağlamlığı Garantisi Bitene Kadar...
Arçelik Kategorileri