Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

26 Ekim 2024 13:18

13 Eylül'de 3'lü paket aldım: bulaşık makinesi, çamaşır makinesi ve buzdolabı. 6133 model Arçelik bulaşık makinesi 20 Eylül'de teslim edildi. Makinenin içi sürekli terli kalıyor. Bunun için 1 ay içinde 3 kez servis çağırdım. Birinci gelen servis elemanı, makinenizin normal olduğunu, bitince kapağını açık tutmam gerektiğini söyledi. Finish parlatıcı kullanmamı önerdi. Zaten Finish kullanıyordum. Tuz kullanmayın, tabletlerde var dedi. Fabrika ayarlarına aldı ve gitti. İkinci gelen de bir cihaz takıp baktı, yine normal olduğunu ve kapağını açık tutmam gerektiğini söyledi. İade veya değişim istiyorsanız kaydedeceğim dedi. Evet dedim fakat yapmamış. 10 gün bekledim, ses çıkmayınca servisi aradım, kayıt oluşturulmamış dediler. Resmen yasal sürecimin geçmesi için beni oyaladılar. Bugün yine servis çağırdım. O da aynı şekilde kapağını açık tutmam gerektiğini söyledi. Her gelen bunu söylüyor. Yahu açık kalıp kuruyacaksa ben niye makine aldım? Önemli olan bitince kapağını açtığımda hem bulaşıkların hem makinenin kuru olması. Hiçbir şekilde çözüm yok! Sorun yok deyip gidiyorlar. Aynı model markayı annem kullanıyor. Makine biter bitmez açıyor, içi kupkuru. Farklı marka kullanan  arkadaşlarıma sordum, onlar da aynı şeyi söyledi. Çalıştığım iş yerinde Altus var, o bile makineyi bitince açtığınızda kupkuru.

En son gelen servis 15 gün içinde iade edebilirdiniz dedi. Makine normal, almazlar çok zor dedi. Servisten arayıp yetkili bir beyefendiyle görüştürdüler. 15 gün içinde zaten iade hakkım varmış, süreci uzatıyorsunuz dediğimde, öyle bir şey yok, onlar yanlış biliyordur, eksik biliyordur, ben 35 senedir bu işin içindeyim, makinenizde sorun yokmuş diyor. Teknik destek gelir bakar ama makinenizde sorun yok diyor. O da gelecek, makinenizde sorun yok diyecek. Arkadaş, ben bu makineyi yeni aldım ve memnun değilim! Kurutmuyor! Sürekli her seferinde servis gelip baksın denilip geçiştiriliyor. Her gelen de sorun yok deyip gidiyor. Benim yasal hakkım olan süreyi uzattıkça uzatıyorlar. Fotoğraflarını da ekledim. Tenceremde kalan su lekeleri, bardaklarımda su lekeleri, makinenin dibindeki lekeler mevcut, bu makine kurutmasını yapmıyor demek oluyor. Bana bozuk ürün getirdiler. Ben bunu kabul etmiyorum. Hakkımı da helal etmiyorum. Paranla rezil oluyorsun dedikleri bu olsa gerek. Bir daha Arçelik mi, asla yanına dahi yanaşmam.

08 Aralık 2024 21:14

2 ay önce aldığım bulaşık makinesinde maalesef paslanmalar ve soyulmalar mevcut. Daha önce kurutmama sorunu nedeniyle şikayette bulunmuştum. Kaç kere servisi aradım sayamıyorum bile. Bana her defasında sorun yok deyip gittiler. Herhangi bir ikna edici açıklamaları yoktu. En son iade olup olmayacağı konusunda bilgilendirme yapacaklardı fakat hâlâ ses çıkmadı. En son gelen servise de bu paslanma ve soyulmadan bahsetmiştim. Soyulmanın etrafı paslanırsa haber vereceğim demiştim. Görüldüğü üzere fotolarda da paslanma mevcut. Arçelik tercih ettiğim güne la-net olsun gerçekten. Bunu nasıl açıklayacaksınız merak ediyorum. Bu görseller kapağın iç kısmında. Tabanında da aynıları mevcut.

Ek
26 Ekim 2024 15:08 (Şikayetten 1 saat sonra)
28 Ekim 2024 16:24

Ürünün kusurlu olduğunu asla kabul etmiyorlar. Sürekli bir servis yönlendirme ve normal deyip gidiyorlar. Hiçbir çözümü yok, bunun neden olduğuna dair bir açıklaması kanıtlanması da yok. Sadece normal başka hiçbir kelimeleri yok. İade veya değişim yapmayacaklarını söylüyorlar. Ama servis 15 gün içinde olsaydı olurdu diyor. Evime 3 kez bir ayda derviş geliyor hepsi de normal deyip gidiyorlar sureci de bu şekilde yediler. Çevremdeki herkes bu problemi yaşamıyorsun ben yaşıyorum. Aynı model aynı marka makine annemde var yaşamıyor bu sorunu. Benimki normalmiş. Size hakkımı asla helal etmiyorum. Gerekli yerlere başvurmam gerekiyorsa başvuracağım bundan sonra. Arçelik pişmanlık asla alma yin aldırtmayın. Çözüm sıfır. Her aramaları da sorun yokmuş deyip kapatıyorlar. Allah'a havale ediyorum helal de etmiyorum

İrem sonuçtan çok memnun

22 Ocak 2024 16:53
Ece sonuçtan hiç memnun değil

13 Eylül 2024 20:06
Halilibrahim sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Alınan Bulaşık Makinesi Sorunu Ve Değişim Talebinin Reddedilmesi

Halilibrahim
15 Mayıs 2025 15:50
Semra sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Servisinden Hayal Kırıklığı Ve Çözülmeyen Sorunlar

23 Haziran 2025 12:55
Betül sonuçtan hiç memnun değil

Betül
18 Temmuz 2025 10:41