Elif sonuçtan çok memnun

Arçelik Bozuk Televizyon Satıyor

25 Ocak 2024 18:31
Elif'in Teşekkür Mesajı
“Kurumsal ve köklü firma farkı, bozuk olan televizyonun para iadesi yapılacağına dair arandım ve gerekli işlemleri en kısa sürede halletmek için harekete geçildi. Maalesef böyle ilgili firmalarda daha donanımlı teknik personeller olmalı. Müşteri temcileri ve arayıp ilgilenen firma yetkilileri çok kibar ve nazikti. Teşekkürler Arçelik 🙏😊”

Arçelik marka, modeli AR2T00 Arçelik A43 d 790 b olan televizyon 4 Aralık 2023'de aldım. Bir buçuk aydır televizyon bozuk Arçelik'e ilettik sözde teknik servis 3 kere geldi. Televizyon bozuk sürekli kendiliğinden kapanıyor kumandayı görmüyor. TV yi düzeltmek için 1 kere götürdüler tekrar getirdiklerinde tam bir facıya cihaz daha kötü durumda Ne iade alıp sağlam TV veriyorlar ne de bozuk olan TV yi düzeltiyorlar. Para ile bozuk cihaz satmak bunun ile ilgili müşteriyi mağdur etmek nedir? Koskoca kurumsal firma olan Arçelik markası çok basit bir sorunu çözmekten aciz. Teknik personelleri kesinlikle yetersiz.
Eve gelen teknisyen elindeki flaş belleğin çalışmadığını daha sonra tekrar geleceğini söylüyor. Bu nasıl rahatlık. Kurumsal bir firmada bir denetleme çalışan kontrolü yapılmaz mı? Paramızla mağdur edildik. Bozuk cihazı ile ilgilenmeyen Arçelik.

26 Ocak 2024 13:08 (Şikayetten 18 saat sonra)
Elif
Elif
26 Ocak 2024 13:16

Arçelik A40 C 685 Ar Modeli TV Donma Ve Kasma

02 Ekim 2023 12:34
Şahin sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik (yeni) Hatalı Olan Televizyonunu Değişim Yerine Tamir Etmek?

Şahin
15 Haziran 2023 20:03
Şefik sonuçtan hiç memnun değil

Şefik
03 Ekim 2023 08:19
Necmi sonuçtan hiç memnun değil

24 Ekim 2023 20:08
Arçelik Kategorileri