Serap sonuçtan memnun

Arçelik TV Sürekli Bozulması

03 Ocak 2024 16:02
Serap'ın Teşekkür Mesajı
“Ürünüm değiştirilene kadar çok uğraştım, sonucunda marka değişim için destek oldu ürünüm değiştirildi teşekkür ederim.”

13.10.2023 tarihinde Arçelik'ten aldığım televizyon ürünü 19.10.2023 tarihinde arızalandı. Servis talebinde bulundum, gelen ekip kurulum yapan servisin yanlış kurulum yaptığını beyan ederek kumandadan düzelttiğini ve bir daha aynı sorunun olmayacağını ifade etti. 30 Ekim'de aynı sorun tekrar yaşandı. Tekrar servis kaydı oluşturuldu ve servis 03.11.2023'te geldi. Cihazın değişmesini istediğimde ise servis bunu yapamayacağını ifade etti. 30.11.2023'te tekrar televizyon kanallarında sorun oldu ve açılmadı. 10 gün servisi bekledim ve çağrı merkezinden talep açtığımda servisin bu kez cihazı değiştireceğini, bu konuda sorun yaşamayacağımı ifade ettiler. Bugün 03.01.2024 ve bu kez de televizyon hiç açılmıyor. Servis kaydı oluştururken servisin ücret alacağını ifade ediyorlar. Cihazım henüz garanti süresinde ve aldığım ilk haftadan bu yana uğraşıyorum, cihazı değiştirmiyorlar. Firmanın yaptığı sadece tüketiciyi mağdur etmek. Gerçekten çağrı merkezini aramaktan bıktım artık. Paranızla rezil olmak ve paranızın çöpe gitmesini istemiyorsanız Arçelik'ten ürün almayı düşünmeyin; kalıcı çözüm üretmiyorlar. Garanti süresinin dolmasını bekliyorlar, firmanın taktiği bu. Çevremdeki herkes bu konuda mağdur edilmiş. Buradan şikayetimi iletmekle kalmayıp Tüketici Hakem Heyeti'ne de başvuracağım. Artık cihazın değişimini değil, iadesini gerçekleştirmek için çabalayacağım. Bu telefonuma kayıtlı servis taleplerini de ek olarak ekliyorum. Ekim ayındaki taleplerim farklı numarada kayıtlı olduğundan buraya ekleyemiyorum.

25 Ocak 2024 12:23 (Şikayetten 21 gün sonra)
Serap
Serap
17 Şubat 2024 21:06

Baran sonuçtan hiç memnun değil

02 Ocak 2025 17:21

Arçelik Android TV Değişim İsteği
Arçelik Android TV Değişim İsteği
Oğuz sonuçtan çok memnun

01 Şubat 2024 21:50
"Arçelik müşteri hizmetleri ve Arçelik genel merkezi aşırı ilgililer onlar direkt çözdüler. Arçelik servisi olmasa da müşteri hizmetleri ve genel merkez yardımcı oldu ve sorun çözüldü teşekkürler"
Arçelik'ten Sıfır Aldığım Televizyonun Kırık Gelmesi

29 Temmuz 2024 14:31