Hakan sonuçtan çok memnun

18 Eylül 2023 17:45
Hakan'ın Teşekkür Mesajı
“Değişim olarak değil ancak tekrar tamir ile hizmet sağlandı. İlgili arkadaşlara teşekkür ederim”

Arçelik'ten aldığım 5850 ndeı No Frost Buzdolabı bizi gerçekten pişman etti. Daha daireye taşırken ürüne hasar verildi ve değişim yapılmadı. Ürün hasarlı yerden pas tutarsa değişim olacağını söylediler. Görüntüde görüldüğü üzere daha 2022 başında pas sorununu dile getirdik ve genel merkezde kayıt açtık ancak ilgilenmediler. İlgisiz bir müşteri hizmeti hem sorunu çözmüyor hem de ürün değişimi için ekstra uğraştırıyor. Ürün 7 yıl garantili ve aldığım seneden beri kayıtlara bakıldığında kronik bir soğutma sorunu ile motor değişimleri ve defalarca gaz basma işlemleri yapıldı. Buna rağmen yine değişim talebim onaylanmadı. 20.06.2022 ve 24.07.2023 tarihlerinde güncel olarak yine soğutma sorunu için yetkili servis çağırdım, motor değiştirildi ve sorun çözülmedi. Tekrar ağustos 2023 içerisinde tam 2 kez yetkili servis geldi ve 20.09.2023 tarihinde tekrar gelecek. Biz soğutmayan buzdolabı için neden bu kadar para ödedik. Yarı parası olmayan dolaplar başka markada sorun çıkarmıyorken biz paramız ile neden mağdur oluyoruz. Bozulan gıdalarımız ile yeni buzdolabı alabilirdik. Ayrıca telefonda bu ilettiğim hiçbir notu kaydetmeden işini yarım yapan Arçelik müşteri hizmetlerinden de şikayetçiyim. Eğer 20.09.2023 tarihinde de değişim onaylanmaz ise Tüketici Hakları'na başvuruda bulunacağım. Verilen hiçbir söz garanti kapsamında tutulmuyor. Ekstra garanti için ise para almasını çok iyi biliyorlar. Hem hasarlı hem de kronik sorunlu buzdolabı için İvedi şekilde mağduriyetimin giderilmesini istiyorum!

19 Eylül 2023 10:43 (Şikayetten 16 saat sonra)
27 Eylül 2023 12:21

Tam 9 gündür, 2 kere ınvertör kart değiştirilmesine rağmen hala soğutma sorunum çözülmedi. Açtığım kayıtlar dikkate alınmıyor ve söylendiğim gibi veya yapılan işlemler olduğu gibi aktarılmayıp sadece müşteri değişim istiyor diye not düşülüyor ve onaylanmıyor. Ben sadece değişim istemiyorum, ben 9 gündür, tüm özellikleri ile piyasanın en yüksek fiyatlı buzdolabını kullanamıyorum ve 3 yıldır soğutma sorunu yüzünden her yurt dışına çıktığımda bozulan yiyecek ve etlerim çöpe gitti. 7 yıllık garantimde değişim garantisi verilen buzdolabında, Kartal teknik servis eda hanım, Arçelik firması 6 ay üstünde değişim yapılmaz diye sert bir ses tonuyla konuşuyor, kanun değişiklerinde haklar saklıdır, benim yaptığım sözleşmede 'çözülemeyen problemlerde ve 2 kere parça değişimlerinde değişim hakkı vardı' yazıyorsa bu dolap değiştirilecek. 3. Kez motor 3. Kez kart değişim ile olan sadece bize oluyor. Arçelik müşteri memnuniyeti bu kadar mı? Pişman ettiniz alışveriş yaptığımıza. Açık ticketları kontrol edin ve teknik servisinizin çıkarları için değil, yaptığı işlemleri ve başarısız olduğu işleri tam anlamıyla Ticket'a işlemesini öğretin. O zaman bölge mühendisi keyfi değil gerçek bir soruna tam anlamıyla değişim için belki onay verir.

22 Aralık 2023 16:13

12 Haziran 2023 21:08
Arçelik No Frost Buzdolabı Bozuk
Nafia sonuçtan memnun

29 Temmuz 2025 13:57
"Müşteri temsilcileri ve gönderdikleri servis bizi zorladı süreç biraz uzadı, ürün değişimi oldu teşekkürler"
Yeni Alınan Buzdolabında Kronik Soğutma Sorunu Ve Çözülmeyen Arızalar

Arçelik Buzdolabında Sürekli Arıza Ve Mağduriyet

18 Temmuz 2025 12:02
Muharrem sonuçtan hiç memnun değil

Muharrem
31 Ağustos 2023 16:19