Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik 15 Gündür Oyalıyor Ürün Bozuldu Yemek Yok

23 Temmuz 2024 12:39

Arçelik buzdolabımın soğutmaması üzerine sağlam iş olsun diye servisi aradım. Servis geldi, filtre tıkalı olduğunu veya kaçak olduğunu, motorun sağlam olduğunu söyledi ve işlem için 2000 TL istendi. Kaçak için herhangi bir test yapılmadı. (Arçelik servis olarak bu kadar aciz olduğuna da inanmıyorum, servis para kazanmak için bahane yaptı.) Her şeye rağmen tamam dedik, servis bu işlemi biz yapmıyoruz, bunu gaz ekibimiz yapacak dedi. 1 gün daha bekledik ve servis gelip filtreyi değiştirdi. 3 günün sonunda motor iflas etti. Sözüm ona servis çağırdık, dedik başka tamirci çağırdık. Adam dolaba baktı, 'Ağabey bu filtre ne zaman değişti? Dolabı zorlamış, bu mini dolaplara takılıyor.' dedi. Bunun üzerine ona da servis ücretini verip geri yolladım. Araştırdım, tüm tamirciler böyle durumda motorun yanmasının normal olduğunu söyledi. Şöyle bir örnek verdiler: 'BMW'ye motor bisiklet egzozu takarsan ne olursa o olmuş.' ve servis hatası yapmaları lazım dendi. Ben de servise ilettim, 2 haftadır dolapsız durumdayım. Eşyalarımın bozulması bir yana, her gün 4 kişilik yemek dışarıdan yemek zorunda kalıyoruz. Zarar üstüne zarar alıyoruz. 24 saat önce müşteri hizmetlerine dönüş yapılmasa Şikayetvar'a yazacağımı bildirdim. 24 saat sonra Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

23 Temmuz 2024 19:30 (Şikayetten 6 saat sonra)
04 Ağustos 2024 12:25

Tam 31 gün oyaladınız ve halen devam ediyorsunuz pazartesi itibariyle Tüketici Hakem Heyeti'ne vereceğim rabim verdiğim 1 TL yi bile fitil fitil burnunuzdan getirsin

Sumeyra
27 Haziran 2023 19:16
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

21 Şubat 2025 17:59
Arçelik Buzdolabında Sürekli Soğutma Problemi Ve Yüksek Onarım Maliyetleri
Arçelik Buzdolabında Sürekli Soğutma Problemi Ve Yüksek Onarım Maliyetleri
Leyla sonuçtan hiç memnun değil

06 Ağustos 2023 18:40
Recep sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Buzdolabı Soğutmuyor 247 Cey

05 Temmuz 2024 19:57