Hicran sonuçtan hiç memnun değil

29 Mayıs 2024 01:07

Arçelik 1000 kmx kurutma makinesi keşke almaz olaydım. Ailece tüm kıyafetlerimiz eşimin önemli resmi gömlekleri bebeğimin kıyafetleri çekti. Renkleri soldu. Pamuk gibi havlularım incecik kağıt gibi oldu. Resmen toz topluyor diye söylenen makine kıyafetlerimin dokularını söküp alıyor. Sadece 1.5 aydır kullanıyorum. Servisi çağırdım eve geldi bana dediği şey kılavuza baktınızmı oldu. En alt filtresini temizlememişsin dedi. Filtrede ise minicik toz vardı. Yani o filtredeki küçücük toz parçasımı bunlara sebep oldu. Eve gelen servisteki personelde sonuçta bir çalışan diye bir şey söylemedim. Zaten bana sorunumla ilgili tatmin edici açıklama yapamadı. Sonuç olarak evde kurutma makinesi var kıyafetlerimi balkona ve boş bulduğum köşelerde kurutmaya devam ediyorum. Derhal ilgilenilmesini talep ediyorum ücretimin iade edilmesini istiyorum ve bir daha da asla Arçelik ten ürün almayacağım bu son oldu.

29 Mayıs 2024 13:20
Arçelik 1000KM Kurutma Makinesi Çamaşırlarımı Mahvetti

Önceki soldaki sonraki sağdaki renkleri mahvoldu tüm kıyafetler böyle. Aynı çoraptan iki tane vardı aradaki farkı görün istedim sakın almayın

29 Mayıs 2024 13:21

Gördüğünüz gibi renk farkı

29 Mayıs 2024 14:01

Bakın görün

10 Haziran 2024 23:23

Benimle Arçelik yetkili servisi iletişime geçti. Tüm Kıyafetlerimin kurutmaya uygun olmadığını ve yeni bir kıyafet alıp deneme yapmamı söylediler yeni alacağım ürünün ücretini ben karşılayacakmışım. Sonra fotoğraf çekip yollayacakmışım servise. Böyle rezil bir durum olabilir mi ya. Ben yalan söylüyorum sanki tüm gardırobum solmuş renksiz çekmiş kıyafetle dolu. Etiketlerinde uygundur ibaresi olan bir ürünü de göstermeme rağmen baştan ürün alıp deneme yapıp fişini ve videosunu istiyorlar. Terbiyesizliğin hat seviyesi. Siz siz olun sakın bulaşmayın ve sakın almayın şu anda 3 haftadır makine evde yatıyor kullanmıyorum.

14 Haziran 2024 18:37 (Şikayetten 16 gün sonra)
27 Haziran 2024 22:26
Arçelik 1000KM Kurutma Makinesi Çamaşırlarımı Mahvetti

Dün tekrar Arçelik servisi tarafından arandım. Tekrar yeni bir kurutmaya uygun orijinal ürün fotoğrafı gönderdim. Benim vaktimi çalımaktan başka bir çözüme ulaştıramadılar. Makine 1 aydır kullanılmıyor evde boş duruyor ve ücret iadem yapılmıyor. Ürününün arkasında olmayan bir firma yasal haklarımı kullanacağım yıpranan kıyafetlerimin ücretini de talep edeceğim. Kurutma makinesini asla Arçelik'ten almayın pişman olursunuz.

Ömer

Bizim ki de 1000 kmx aynı sorun var bende Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum ama uzun sürüyormuş bir de çözülse bari illallah geldi başka marka bizde alacağız

Ömer

Merhaba ürün kurutma ile alakalı bir çözüme ulaştınız mı

Hicran

Hayır maalesef ulaşamadım Arçelik yardımcı olmadı. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuruda bulundum 2 hafta içinde fotoğraf istediler Evde aylardır makinem kullanılmıyor. Farklı markadan makine alacağım hakkımı helal etmiyorum

Gökçe
03 Ekim 2024 16:53
Arçelik Kurutma Makinem Toz Haznesine Tozları Toplamıyor
Serpil sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Kurutma Makinesi Performans Sorunu ve Çözüm Eksikliği

Serpil