Erol sonuçtan hiç memnun değil

12 Haziran 2024 22:50

25.02.2023 tarihinde Arçelik ten TV aldık. TV alınınca donma probleminden dolayı 5 kere değişti. İlk aldığımız TV 65 inç ti Yaklaşık 6 7 ay önce de fiyat farkı ödeyerek başka seri alalım sorun yaşamayalım diyerek 75 inç TV ile değişim sağladık. 1.5 ay önce bu TV de de aynı sorun yaşanmaya başladı ve servise gitti, yazılım güncellemesi yapılacak dendi birkaç gün sonra teslim edildi ve teslim alındığı tarihten beri de TV de sorun devam etmekte. Servise yazıldı, onarım sağlandı işe yaramadı değişim istiyoruz diye ama 12 gün cevap verilmedi, servis gelecek dendi en son değişim onaylanması diye bilgi verildi. 1 ay önce onarımı sağlanmış bir TV gelir gelmez aynı sorunu gösteriyorsa daha neyin onarımı yapılacak? TV deki sorun şu, kumandadan kanal değişmek için basıldığında dakikalarca kanal geçmiyor, kapatmak için aynı şekilde açmak için aynı şekilde. 16 aydır bir TV sorununu çözemedik

13 Haziran 2024 16:18 (Şikayetten 17 saat sonra)
Erol
20 Haziran 2024 19:09

Telefonda ilgileneceklerini söylediler ancak henüz hareket yok. Bayram tatili diye umuyoruz

07 Haziran 2024 19:36
Özgül sonuçtan çok memnun

Özgül
12 Ekim 2023 13:21
"Uzun bir süreç sürmesi dışında sorun çözüldü sadece bu süreçlerin kısalması gerekli teşekkürler"

Arçelik TV'lerde Sürekli Donma Ve Servis Sorunları

05 Aralık 2024 18:40
Serhat sonuçtan çok memnun

Arçelik İmperium 65 " TV Bitmeyen Arızalar

Serhat
08 Mart 2024 18:29
"Arçelik ürünü evimde çok var ama bu TV ile ilgilenen üst mevkiler çok yordu beni. Değişim oldu ama çok uzun süreç oldu. Teşekkürler..."
Arçelik Kategorileri