Fırat sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik 0 Ürün Diye 2. El Ürün Mü Satıyor.

24 Ocak 2024 14:47

3 ay önce Arçelik'ten aldığım 55 inç Televizyon daha 1 ay olmuşken açılmama sorunu verdi Servis çağırdım resetleme yaptı gitti. 2. Ay da ise ekran yok ses var problemiyle karşılaştık servisi aradım değişim istedim, yazılım güncellenmesi yapılacak dediler. Daha sonra TV yi geldiler serviste bakacağız diye ben de yine tekrar ettim değişim istiyorum diye. Servis beni tekrar aradı ekran kartı bozuk olduğunu değiştireceklerini ve en az bir hafta süreceğini söylediler ben yine kabul etmedim değişim istedim fakat genel merkezi 4 kere aramama rağmen değişimi kabul etmediler. Size soruyorum sıfır olarak bayiden alınan ürün 3 ayda 3 kere servise gider mi? Giderse değişim gerekmez mi? Ya da değişmesi için Evdeyken patlaması mı gerekiyor? Maalesef Arçelik ürününe sahip çıkmıyor Müşterilerine 2. El TV satıyor.

26 Ocak 2024 13:04

Hafta başında Arçelik'le ne konuştuysak aynısını söylüyorlar değişimi kabul etmiyorlar, bu saatten sonra halkımı helal etmiyorum ve bütün yasal yollara başvurdum. Eşime dostuma bütün insanlara Arçelik almayın aldırmayın kampanyası başlatıyorum. Çünkü Arçelik sıfır ürün diye 2. El ürün satıyor ve ürününe sahip çıkmıyor. Ne de olsa sattık parasını aldık diye insanları enayi yerine koyuyorlar.

25 Ocak 2024 14:17

Kaç gündür değişen bir şey yok Arçelik sattığı mala sahip çıkmıyor bozuk TV yi veriyor müşterilerine. CİMER'e yazdım Tüketici Hakları'na da gideceğim.

24 Ocak 2024 18:24

Firma tarafından arandım zaten 2 gündür 20 defa genel merkezleriyle görüştük sonuç yine parça değişimi yapalım diyorlar ve bozuk televizyonu sıfır ürün olarak sattıklarını kabul ettik Ne de olsa sattık parasını aldık demek istiyorlar ürünlerine sahip çıkmıyorlar. Ayrıca bir diğer sorun derdimi kimseye anlatamam ve muhatap bulamamam. 3 aydır aldığım cihazı sürekli arızalanması sebebiyle 3 kere servis çağrıldı sonuç anaekrankartı bozuk ama değişimi kabul etmiyorlar. Para verip aldığım ürünü kullanmak nasip olmadı ama hala inatla tamir edeceğiz diyorlar. Tüketici Hakları'na gidip şikayette bulunacağım.

24 Ocak 2024 15:24 (Şikayetten 37 dakika sonra)
24 Ocak 2024 16:14

2 günde 10 kere aradım neden çözmediniz.

24 Ocak 2024 17:12

Hala dönüş ve çözüm bekliyoruz, internet sitesinden giriş yaptığımda hala parça siparişi verildi görünüyor yazık.

24 Ocak 2024 18:14

Ve arandım tekrardan değişim olmayacakmış dediler ve 2. El Televizyon sattıklarını kabul ettiler.

Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik TV Arızası Ve Çözümsüz Servis Mağduriyeti

Hatice
30 Mayıs 2025 13:00

Ferhat
25 Ekim 2024 09:57
Arçelik A 50 D 790 B TV Piksel Hatalı!
Halit sonuçtan hiç memnun değil

03 Ekim 2023 12:10

29 Ağustos 2023 23:17

Arçelik A55 C 885 A 551 Uyku Modundan Uyanamama Sorunu!

Ataberk
13 Temmuz 2024 02:27