Serhat sonuçtan çok memnun

Arçelik İmperium 65 " TV Bitmeyen Arızalar

08 Mart 2024 18:29
Serhat'ın Teşekkür Mesajı
“Arçelik ürünü evimde çok var ama bu TV ile ilgilenen üst mevkiler çok yordu beni. Değişim oldu ama çok uzun süreç oldu. Teşekkürler...”

Merhabalar, Arçelik imperium 65" TV aldım. Televizyon için en az 6 kere servis geldi. Kendi kendine açılıp kapanma zaman belli olmaksızın, ekran kararması, kanal geçişleri 6 sende zor geçiyor. Kumanda TV'de basıyor gözüküyor. Beyaz ışık yanıp sönüyor işlemiyor. TV ne kendi düğmesi ve kumanda üzerinden bazen hiç açılmıyor. Fişi takıp çıkarınca bir süre normal oluyor. Sonra eskiye geri dönüyor. Ekran yarısı bile karardı bir ara. Ekranda kanallar gözüküyor. Ekran yok. Gelelim detaya Servis Önce sorun yok dedi. Daha sonra video çektik tamam dendi. Yazılım varmış haklısınız diye söylendi. Bellek ile yazılım atıldı. Sorunlar tekrar etti. Ana kart değişti yine devam etti. Video çektik yine. Bu sefer sinyal dendi değil dedim teknik servisle sinyal seviyesi ve kalitesini 100 yaptık. Fabrika eğer bundan da olmazsa değişim demiş
. Şimdi de gelmiş güncellemeleri kapatalım diyor bunları diyen fabrikadan mühendis arkadaş Mis. TV de olan bir özelliği almayacaksam ben bu TV neden aldım. Huzurum kalmadı arkadaşlar sürekli bir bahane buluyor. Servisi evde beklemekten bıktık. Evde 15 parça Arçelik var bu TV beni böyle uğraştırdı. Koca firmaya yazıklar olsun aldığıma bin pişman oldum. Bu TV'nin ya değişimini ya da ücretini talep ediyorum. Bütün video ve kayıtlar WhatsApp üzerinden atıldı ama maalesef kimse izlememiş sadece atın bakacağız deniyor.

profile profile profile
08 Mart 2024 18:41

İnternette film veya Youtube.com da video bakarken kumanda ve özellikler işlemiyor yine mühendis arkadaş arkada bir şeyler çalışıyor kapat aç yapsın demiş. Biz her seferinde TV aç kapami yapalım. Olmadı yanında bir mühendis arkadaş gelsin kumanda onda Dursun. Biz ona söyleyelim o yapsın işlemleri. Nasıl TV kullanılması gerektiği bize öğretsin. Daha çok yazacak şey var karakteri yetmiyor en son olarak mahkemeye başvuru yapacağım. Sizin mühendis arkadaşlar bence görevini yapmıyor koca firma gelişime açık olmalı. 9 nesil bir televizyon özellikli bir cihazın bu arızaları vermesi üzücü.

09 Mart 2024 13:41 (Şikayetten 19 saat sonra)
10 Mart 2024 12:00

Bana tarafınızdan ulaşıldı, ama yine çözüm yok bu sefer yine TV'yi alıp inceleyecekler miş. Soruyorum Arayan hem servise hem Arçelik genel merkezden arayan kişiye çözüm olmazsa ne olacak diye değişimi olmaz deniyor. Ben bu TV'yi bozuk mu kullanacağım. Bana çözümle gelen taraf olmuyor sunuz. Salı günü alacaklar bakalım ne zaman gelecek bu TV merak ediyorum. TV'nin arızasını yapın getirin tek dedik onu bile yapamadılar.

10 Mart 2024 20:07

Tarih 10 Mart bu seferde Televizyon kitlendi kumanda çalışıyor ama sadece ses aç kapa yapıyor. Bu sadece bir bir arızası diğer arızalar da devam ediyor. Dünya kadar para ver rezillik çek çözüm bulan yok.

20 Mart 2024 16:18

Firma televizyon değişimi onayladı. Üst model verecekler sanırım. İlgisinden dolayı Yasemin hanıma teşekkür ederim. Böyle bir firmaya yakışan da bu olmalı Teşekkürlerler

27 Mart 2024 17:21

Samet
Samet

Arçelik pişmanlıktır. Benimde TV kararma var aynı dediğiniz süreci yaşatıyorlar. Sattıkları ürünün arkasında durmayan garantinin hiçbir hükmünün olmadığı müşteri mağdur etmekten başka işleri yok teknik servislerinin

Ahmet sonuçtan çok memnun

23 Ekim 2024 12:33
"Arçelik benimle ilgilenen Busra hanıma ve Arçelik servisine teşekkür ederim"
Tc Gonca sonuçtan çok memnun

Tc Gonca
09 Mayıs 2024 16:07
"Teşekkür"
Arçelik Android TV Değişim İsteği
Arçelik Android TV Değişim İsteği
Erol sonuçtan hiç memnun değil

12 Haziran 2024 22:50

Arçelik Kategorileri