Melisa sonuçtan hiç memnun değil

Faizsiz Kredi Başvurusunda Yaşanan Hayal Kırıklığı

09 Aralık 2024 16:35

Bugün Akbank müşteri hizmetlerini arayarak "faizsiz kredi" için bilgi aldım. 5. Arkadaş bana bir kod verdi ve bununla müşteri olmanız gerekiyor dedi. (bundan önceki 6 arkadaş neden söylemedi? )
Müşteri oldum ve faizsiz krediye başvurmaya çalıştım, hata verdi. Bende bankayı aradım 1 saat kadar bekleyin aktif olsun dediler, tamam diyerek kapattım. (6. Kişi) Aradan 1,5 saat geçti. Sistemde bana özel tamamlana faizsiz krediyi gördüm. "Sizin İçin" yazan kısma tıkladım adımları tamamladım. Sonra karşımda "olumsuz sonuçlandı" yazısı geldi. Akabinde müşteri hizmetlerini aradım ve derdimi anlattım beni dinledi ve yönlendiriyorum dedi. Yani toplam 8. Kişi oldu. 8. Kişi de bana 48 saat sonra denemem gerektiğini söyledi.
Bugün tüm mesaimi buna harcadım. Benimle dalga mı geçiyorsunuz? Sadece müşteri çekmek için yapılan bir kampanyada itibarınızı zedelediğini size iletmek isterim.

09 Aralık 2024 19:30

Beni arayıp 100.000 TL kredi tanımladıklarını söylüyorlar. Dalga geçer gibi. Ancak benim istediğim kampanya için 48 saat bekletiyorlar. Süreçlerinize anlam veremedim.

10 Aralık 2024 10:07

Sabah saatlerinde arandım. Konudan tamamen bağımsız bana telefondaki hanımefendi "Kredi Kartı talebiniz varmış" dedi. Hayır yok, nereden görüntülediniz dedim. Tamam ben yazıyorum dedi ve kapattık. Beklediğim konu dışında kalan her şey için arandım. Çok ilgilisiniz (! )

07 Kasım 2023 11:19
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
21 Haziran 2024 17:13
Melisa sonuçtan hiç memnun değil

20 Eylül 2024 18:10

Murat
15 Eylül 2024 13:58
Hüdai sonuçtan hiç memnun değil

Hüdai
24 Aralık 2024 23:15