Murat sonuçtan hiç memnun değil

Akbank ÖKC. Büt. Hiz. Ücr. Hakkında

Murat
05 Eylül 2023 20:13

Akbank ÖKC. Büt. Hiz. Ücret 256 TL olur. Pes yani ücretin tarafıma iadesini istiyorum. Akbank'tan pos cihazı alacaklar bir kez daha düşünsün 05-0****23 tarihi itibariyle Akbank ile olan çalışmamı bir kez daha gözden geçireceğim. Keza ticari k kartı istememe rağmen 40 bin TL limitli kart göndermişler. 40 bin nedir ya dükkan burası işletme yeri geliyor. Bir günde 15 bin TL lik mal alıyoruz.

Zehra
Zehra

Üye komisyon ücreti adı altında 1250 TL kesinti yapılmış. Böyle bir kesinti konusunda bilgilendirilmedim. Derhal paramı iade edin! Akbank pişmanlıkmış bunu görmüş oldum.

Deniz
Deniz

Akbank 11.28.2025 te ÖKC. Büt. Hiz. Ücret 900 TL kesmiş Mayıs ayında 6 ay ücretsiz kullandım doğrudur 7 ay kimse aramadı mesaj gelmedi 350 400 TL civarında pos kullanım ücreti çıkar diye pek ciddiye almadım 900 TL pos bakım ücreti kesilmiş ne bakımı yaptınız merak ediyorum. Esnaf kredisi başvurusu yaptım red kredi kartı verdiler 2 bin tl haftalık 30 40 bin tl mal iniyor gerçekten komiksiniz 900 TL Akbank yetkileri umarım bir kısmını iade eder

Akbank'ın Yüksek Ücret Kesintisi Şaşkınlığı

Selahattin