Özlem sonuçtan memnun değil

Akbank Kredi İşlemlerinde Yaşanan Sorunlar Ve İlgisiz Hizmet

Özlem
07 Kasım 2024 11:26

Ev almak için Akbank'tan kredi çektik. Bizimle ilgilenen A** Ü*** isimli beyefendinin zaten işten anlamadığı veya yeni başladığı çok belliydi her şeyi sürekli birilerine soruyordu. Biz krediyi çektik onaylandı belgeler hazırlanıyor. Zaten o aşamada bile DASK yaparken ada numarasını yanlış yazdı sonra tekrar arayıp düzenlenmiş belgeyi almamızı istedi. Bizim evi alacağımız kişi yurt dışında evi vekalet ile satıyor A** bey işlemi tapuya vekalet olarak değil de şahıs olarak bildirdiği için işler bayağı bir karıştı. Tapudan açılan dosya numarası eski işlem olduğu için iptal edilemedi bize mesaj gelmedi. A** bey tapudan işlemi iptal edin dedi. Tapu iptal edemedi. Bizim acelemiz olan tapu devri işlemi araya tatiller de girmesi ile 10 12 günde gerçekleşemedi. A** bey mail attım genel merkezden cevap bekliyorum diyerek sürekli kendi hatasının bedelini bize ödetti. Aradık aramalarımızı bile açmadı yanına gittik bize umursamaz bir tavır ile "sizin iş b*ka sardı çok sıkıldım" dedi. Burda mağdur olan biziz ve kendisinin hatası yüzünden oldu hepsi. Başka bir yolu yok mu bir tek bizim mı başımıza geliyor. Bu müdür bey arayamaz mı genel merkezi dediğimizde "Müdür beyde dahil kimse bir şey yapamaz ben bir ara müsait olunca ararım genel merkezi" dedi. E baştan neden aranmıyor. Biz neyi bekliyoruz? Akbank gibi köklü bir bankaya böyle bir tavır böyle muamele hiç yakışmadı. Zorla almıyoruz parayı faizi ile ödeyeceğiz zaten. A** beyin halinden ve tavrından aşırı rahatsız olduk. Kendisine gerekli uyarmaların yapılmasını istiyoruz

Berat sonuçtan hiç memnun değil

Berat
20 Aralık 2024 20:51
Sercan sonuçtan hiç memnun değil

Sercan
18 Ekim 2024 16:48

Akbankta Onayım Olmadan Para Çekildi Çözüm İçin Günlerdir Sonuç Alamıyorum

Efecan
30 Haziran 2025 15:37
akbankta-onayim-olmadan-para-cekildi-cozum-icin-gunlerdir-sonuc-alamiyorum-2.jpg
akbankta-onayim-olmadan-para-cekildi-cozum-icin-gunlerdir-sonuc-alamiyorum-1.jpg

Ahmet
29 Aralık 2023 10:16