Erdem sonuçtan hiç memnun değil

Erdem
23 Kasım 2024 12:26

Bana özel tanımlanan Akbank Beymen hediye çeki kampanyasından yararlanmak üzere 2 adet otomatik fatura talimatı ve Akbank hesabına 200 bin lira üzerinde para havale yaparak şartları sağladım. Ancak günlerdir vaat edilen Beymen'de geçerli 2000 TL'lik hediye çeki promosyon kodu tarafıma paylaşılmadı. Defalarca aramama ve kayıt oluşturmama rağmen hala sorunum çözülmedi.
Müşteri hizmetleri ile görüştüğümde kampanya koşulları sağlamış olduğum teyit edilmesine rağmen oluşturduğum kayıtlara yaklaşık bir hafta geçmesine rağmen dönüş yapılmıyor. Müşteri temsilcileri kampanya koşulları sağladığımı mobilden hediye çekini alamazsam telefonuma mesaj olarak göndereceklerini söylemesine rağmen vaatler yerine getirilmedi. Koşullar yerine getirildiği halde promosyon kodumu vermiyorlar. Buradaki mağduriyetimin giderilmesini ve vaat edilen promosyon kodunun tarafıma gönderilmesini ivedilikle talep ediyorum. Daha önce Akbank'ın sayısız kampanyasına katılmış olmama rağmen bu şekilde bir mağduriyet yaşadığımı hatırlamıyorum. En kısa zamanda sorunu çözmenizi talep ediyorum.
Akbank Şikayet Kayıt Numaram: 8023528603

18 Kasım 2024 15:45
Hacı sonuçtan çok memnun

Hacı
27 Aralık 2024 10:21
"Akbank hemen ilgili birimi ile yardımcı olarak gereğini yaptı. Teşekkür ederim. Çok memnun olduğum bir banka"
Akbank Kampanya Ödülü Mağduriyeti
Akbank Kampanya Ödülü Mağduriyeti
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
07 Ocak 2025 13:26
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Hasan
28 Aralık 2024 19:43