12 Haziran 2024 11:00

12 Mayıs 2024 tarihinde harcama sözü kampanya ücreti adı altında kartıma 560 TL ücret yansıtıldı. Böyle bir kampanyaya katılmadığımı ve anında kartıma iade talep ettiğimi belirttim. Alırken anında alınıyor, iade ediliyorken ötelendikçe öteleniyor. Bu yaptığınız, müşterinin rızası olmadan hesabından para çekmek ne demektir? 1 ay geçti. Gerçekten inanılacak gibi değil. 7 kere müşteri hizmetlerini aradım, çözüme ulaştırmak yerine bir de üstüne bankamızla ilgili bir problem yok deniliyor. Siz böyle mi eğitiyorsunuz personellerinizi? Sizin bu çektiğiniz ücretten sonra ekstrem geçti. Üstüne kartıma faiz işledi ve sizin yüzünüzden kredi puanım düşüyor. Bunu acilen çözüme ulaştırın. Koskoca kurumsal kimlik adı altında hizmet veren bir bankaya yakışmıyor.

12 Haziran 2024 13:29

Arayan soran hala yok!

Rabianur
24 Haziran 2024 12:29
Süha sonuçtan hiç memnun değil

Süha
08 Ekim 2024 09:58
Süha sonuçtan memnun değil

Süha
10 Ekim 2023 21:47
Necla sonuçtan çok memnun

Necla
17 Nisan 2024 06:53
"Teşekkür ediyorum. Çözümü aradığım müşteri temsilcisi arkadaşta buldum. Ücret iadem yapıldı. Madem iade edebiliyorsunuz neden baştan kesiyorsunuz, kimden ne koparsam kar mı, uygulama kullanmayıp kesintiyi görmeyenler oluyor çünkü. Yine de teşekkürler"

Filiz
30 Mart 2024 00:52