Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Zara'dan Aldığım Pantolonun Kalite Sorunları Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

Hatice
20 Kasım 2024 12:16

2024 Mayıs ayında Zara'dan klasik bir pantolon aldım giymek temmuz ayında nasip oldu. Birkaç giydim tüylendi müşteri hizmetleri fotoğraf istedi gönderdim tamam siz gönderin yenisini gönderelim dediler. Gönderdim o gün iletişime geçtim sipariş geçildi ürün elime geldi ama bildiğiniz diz izi ve insan kokuyor hemen yazdım. Tamam tekrar gönderilecek. Neyse onura 3 kez giydim tüylendi bir çok yeri. İletişime geçtim gönderin tekrar gönderilir dendi gönderdim. Sonra incelenecek dendi. Neyse 25.10.2024 tarihinde ellerin ulaştığını kendileri söyledi. İnceleme ekibinde adres gönderin yeni aran için vs. 1 ay olacak dün artık ürün bize gelmedi bir şey yapamayız diyerek konuyu kapattılar. Nereden yazdım ise sonuç alamadım. Ürün gitti param gitti üzerine acayip canım sıkıldı. Nasıl yapacağım bilmiyorum. Alan oldu mu parasını acaba tüketici haklarından. Görsellerimde ekliyorum. Kargo sitemde ulaşmış personel geldi diyor ben ne yapabilirim kaybettiyseniz Zara gibi bir firmaya yakışmadı. Dükkandan alsaydım en azından çözüm üretirdi.

Yağmur sonuçtan hiç memnun değil

Yağmur
29 Temmuz 2024 13:40
Zara Ödeme Alındı Siparişim Teslim Edilmiyor
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Esra
03 Şubat 2025 22:26
Zara'da Saygısız Mağaza Müdürü Deneyimi
Zara'da Saygısız Mağaza Müdürü Deneyimi

Kayra
28 Temmuz 2023 13:55
Zara Sipariş Verdikten Sonra Günler Sonra Stok Yok Diye İptal Ettiler
Gülçin sonuçtan hiç memnun değil

Gülçin
22 Kasım 2023 22:55