Vodafone Tokat Bayii A*** İ******* Sahte Kimlik İle Esim Çıkartmıştır

24 Mart 2024 23:43

Sahte kimlik kullanılarak şahsım ve bilgim dışın da Vodafone bayisi Tokat Turhal şubesi tarafından esim çıkartılmıştır. Çıkarılan esim ile Binance TR hesabıma erişim sağlayarak hesabımdan 27.041 USDT ve 26.500 USDT para çekilmiştir. Sahte bir kimlikle sadece İsim, soy isim ve t. C. Numarası vererek Kimlikteki fotoğraf, imza, seri numarası gibi önemli detaylara dikkat etmeden ve hat sahibini bilgilendirmeden üstelik WhatsApp'tan atılan bir kimlik ile esim çıkartıyorsunuz. Telefonumda kullanmakta olduğum sim devre dışı bırakılarak, esim aktif hale getirmişsiniz. Kanun araştırılarak açığa çıkmasını ve mağduriyetimin giderilmesini talep etmekteyim. Yardımlarınızı arz ederim.

22/03/2024

profile profile
20 Nisan 2024 18:35 (Şikayetten 26 gün sonra)
20 Nisan 2024 18:36

Yorumlar (5)

Serkan
Serkan

Merhaba çok geçmiş olsun. Aynı yöntem ile 19.03.2024 tarihinde bende maalesef Binance TR de 828 bin tl paramı kaybettim. Yöntem aynı, operatör aynı, borsa hesabı aynı, şikayetler aynı, verilen cevaplar aynı ve maalesef çözüm yok

Murat
Murat

Mrh aynısı başına geldi. 29.03.2024 tarihinde adıma e sim çıkarılmış. Vodafone bayi çalışanı sözde kendi arkadaşı ona WhatsApp'dan sahte kimlik fotokomi atmış oda çıkarmış. Oradan Binance TR hesabıma girilerek 36.760 USDT çekildi. Suç duyurusunda bulundum. Gelişmelere hakkında bizim gibi mağdur olanlar birleşip hareket edelim

Ahmet
Ahmet

Sim kartım bu ayın 12 sinde kopyalandı ve TR Binance’de ki param gitti savcılığa suç durusunda bulundum daha dönüş olmadı, siz alabildiniz mi paranızı

Numaranızı yazarmsıınız

Özge

Ahmet bey hemen sizinle iletişime geçelim

24 Mart 2024 23:16

Abdulkadir
24 Mart 2024 23:37
Aydoğan sonuçtan hiç memnun değil

Vodafone Sim Kart Değişikliğine İzin Vermiş

Aydoğan