20 Şubat 2024 20:241.699

Uzun yıllardır Vodafone kullanıcısıyım. Ancak abartılı düzeyde artan paket fiyatları ve yetersiz şebeke nedeniyle Vodafone ile ilişkimi kesmeyi düşünüyordum. Taahhüdümün bitmesini bekliyordum çünkü daha önce 1 gün önceden haber vermediğim için tarifenin 1 yıl daha uzadığına dair komik bir yaklaşımla karşılaşmıştım. Bu nedenle, aylar öncesinden ilgili talebi oluşturdum. Aşağıda görebileceğiniz ekran görüntülerinde de belirtildiği üzere, talebin oluşturulduğu ve otomatik olarak faturasız hatta geçeceğim söylendi. Ancak faturasız hatta geçmeme rağmen (hala faturalı olarak gözüktüğüm için TL yükleyemiyorum) Şubat ayı için fatura çıkarıldı. Müşteri temsilcileriyle yaptığım görüşmede, elimdeki ekran görüntüleriyle bu durumun yasal olmadığını belirtmeme rağmen, bana 1 günlük ücret ödemem gerektiği söylendi. Tekrar itiraz etmem üzerine, müşteri memnuniyeti adına 1 günlük ücreti de ödememe kararı verildi. Ardından bana tam tarife ücreti ve hat kullanım ücreti faturalandırıldı. Bu durumu sorguladığımda, sanki büyük bir operatörle değil de küçük bir esnaf ile muhatapmışım gibi 'arkadaş yanlış söylemiş, burada bir yanlışlık yok, bu Şubat ayının faturası ve ödenmesi gerekiyor' şeklinde bir yanıt aldım. Taahhüdüm 14 Şubat'ta sona erdi ve ben faturasızım. Bahsedilen fatura 16 Şubat - 1 Mart arasını kapsıyor, bu durumun mantıklı bir açıklaması yok. Özetle, kesinlikle ödemeyeceğim. İster özürlerinizle birlikte gerekeni yapın, istersek daha ciddi platformlarda bu konuyu tartışalım. Müşteri memnuniyeti konusunda geç kaldınız. Beni aramanıza gerek yok, yalnızca hatanızı düzeltmeniz yeterli.

20 Şubat 2024 22:07 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak takip sürecimiz başlatılmıştır. En kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir. Vodafone ürünlerimizle ilgili tüm talepleriniz için size yardımcı olmaktan mutluluk duyar, Vodafone’a göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz Vodafone Müşteri Hizmetleri

27 Şubat 2024 12:12

Bu da telefon konuşmamızda bahsettiğim ss ne yazık ki eklemeyi unutmuşum

28 Şubat 2024 13:03

Degerli musterimiz, ilettiginiz sikayetinizin sonucu hakkinda bilgilendirmek icin sizi Vodafone Cozum Merkezinden aradik ancak ulasamadik. Gun icinde tekrar arama yapilacaktir. Cozum saglayabilmemiz icin aramayi cevaplamanizi rica ederiz.

28 Şubat 2024 13:23

Sayın İlgili, Durumu şikayet platformundan önce defalarca kez size anlattım, anlamadınız buradan anlattım, dün aradınız tekrar anlattım. "hmmm öylemiymiş biz tekrar kontrol edip gün içerisinde dönelim" deyip dönmediniz. Bugün tekrar ısrarla arıyorsunuz. Kaç farklı kişiyle, kaç kez daha görüşmem gerekiyor acaba hatanızı düzeltmek için? Bizlerinde taktir edeceğiniz üzere Vodafone tarafından mağdur edilmekten kalan boş zamanlarımızda idame ettirmekle yükümlü olduğumuz işimiz ve hayatımız var ya hani bu yüzden tekrar tekrar müsait olabilir tekrar tekrar farklı kişilerle sohbet edecek vaktim yok ne yazık ki. Daha önce de dediğim gibi Vodafone ile ilişiğimi zaten kesiyorum ve bu saçmalık için daha fazla kimseyle konuşmak veyahutta hatamız için sunu yapalım vs Bi Sohbet istemiyorum. İsterseniz hatanızı düzeltin, isterseniz düzeltmeyin taktir sizin. Öyle bir ödeme yapmayacağımı ve yasal olarak sizinde yaptıramayacağınız ı ikimizde biliyoruz dediğim gibi ister hatanızı düzeltin, ister daha üst mercilerde çok daha fazlası için tartışalım.

28 Şubat 2024 14:18

Değerli Müşterimiz, Gerçekleştirdiğimiz telefon görüşmesinde de bilgi verdiğimiz üzere, yaşadığınız problemin giderilmesi için gerekli işlemleri tamamladık. Sağladığımız çözümden memnun kalmış olmanızı diler, Vodafone ürün ve hizmetlerini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. İyi günler dileriz. Vodafone Müşteri Hizmetleri

28 Şubat 2024 14:19

Pardonda hangi çözüm :) )

28 Şubat 2024 14:24

Siz Ya dalga geçiyorsunuz ya da gözleriniz görmüyor. Fotograf ile size kesilen fatura tarihini iletiyorum ama siz hala sızın taahhüdünüz 14 ünde bitmiş 14 unden sonra kesilen bir fatura yok size kesilen ocak faturası bir ay geriden geliyor önce kullanıp sonra oduyorsunuzya diyorsunuz :) gerçekten çok komiksiniz inanın bana gerçekten. Son kez gözünüze sokarcasına bu ss ı buraya koyuyorum inşallah gözleri gören aklı basında birilerine ulaşır ve tekrar söylüyorum siz kabul edin veyahutta etmeyin ben o faturayı odemeyecegım. Hat geçiş ıslemımıde an itibariyle başlatıyorum yazıklar olsun sızın gibi operatöre. Ekte sunduğum fotoğrafa bakın bakalım hangi tarihin faturasıymış!

Vodafone Uygunsuz Tabir, Aşırı Haksız Ücret Talebi Ve Alaycı Konuşmalar

7 Mayıs 2024 23:02401

On beş ay boyunca faturalı olarak kullandığım Vodafone hattımın taahhüdü bittiği için aylık ücreti 148 TL'den 369 TL'ye ...

Vodafone Uygunsuz Tabir, Aşırı Haksız Ücret Talebi Ve Alaycı Konuşmalar

Onayım Olmadan Faturasız Hatta Geçiş Ve Saygısız Tavır

19 Kasım 2024 21:16282

"Yardımcı olan hanımefendiye çok teşekkür ederim çok memnun kaldım"

Faturalı Hattan Faturasıza Geçişte Gereksiz Bekletilme Ve Mağduriyet

26 Ağustos 2025 20:48630

"Öncelikle benimle iletişime geçen müşteri temsilcisine teşekkür ederim. Oldukça ilgili ve çözüm odaklıydı. Faturasız hatta geçmeyi düşünmeme rağmen, kendisinin yaklaşımı ve sunduğu uygun tarifeler sayesinde fikrimi değiştirdim. Ayrıca, şikayetimin aynı gün içinde çözülmesi beni gerçekten memnun etti. Bu hızlı ve etkili destek için teşekkür ederim."

Vodafone Müşteri Temsilcisi Hatası: Yanlış Tarifeye Geçiş

8 Nisan 2025 13:37403

"Sorun çözüldü teşekkürler Şikayetvar"

Vodafone'dan Haksız Fatura ve Kötü Müşteri Hizmeti Deneyimi

15 Eylül 2024 11:531.543

Uzun zamandır Vodafone müşterisiyim. Yaklaşık 2 ay önce tarifem yenileme dö...

Vodafone'dan Haksız Fatura ve Kötü Müşteri Hizmeti Deneyimi
1 Destek1 Yorum

Tümünü Gör
Vodafone Pişmanlıktır, Ekstra Fatura Çıkıyor!

VodafonePişmanlıktır, Ekstra Fatura Çıkıyor!

Selim
Vodafone Sürekli Puan Kaybı Yaşıyorum!

Vodafone SürekliPuan Kaybı Yaşıyorum!

Şaban
Vodafone Yanlış Fatura Ödeme!

Vodafone YanlışFatura Ödeme!

Fadile
Vodafone Ek Paket Almadık Ama Fatura Kesilmiş, İptal Edilsin

Vodafone Ek PaketAlmadık Ama Fatura Kesilmiş, İptal Edilsin

Mdh
Vodafone Kapsama Alanı Kalitesi!

Vodafone KapsamaAlanı Kalitesi!

Vodafone Haksız Bir Şekilde Faturama Zam Yapıyorlar