Elif sonuçtan çok memnun

Vodafone Sistem Açığı, Telefonum Sim Kartı Kopyalandı

25 Kasım 2023 16:34
Elif'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

24.11.2023 (dün) gece 01:30 ile 02:00 arası Akbank mobil hesabım üzerinden arka arkaya üç defa kredi çekilerek emekli maaşım dahil hesabım boşaltılmış. Banka sistemi benim bilgim dışında yapılan bu şüpheli işlemi engelleyip bana haber vermesi gerekirken bir mesaj bile göndermedi. Aynı yolla birçok kişi mağdur edilmesine rağmen, bugüne kadar bankanız bu sistem hatasını düzeltmemiştir. Toplam 163.000 TL olan bu paraları, sadece 7.600 TL emekli maaşı ile hem geçinmeye çalışıp hem de ödemem imkansızdır. Bankanız bu sistem hatası yüzünden uğradığım zararı en kısa zamanda telafi etmelidir. Aksi halde her türlü kanuni yola, üst makamlara başvurarak CİMER'e de şikayette bulunacağım. Bilgilerinize.

29 Kasım 2023 18:46 (Şikayetten 4 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak size yardımcı olabilmek için aradık ancak bize iletmiş olduğunuz irtibat numarasından ulaşamadık. Sağlıklı günler dileriz Vodafone Müşteri Hizmetleri

30 Kasım 2023 15:16
30 Kasım 2023 15:18

Teşekkürler

Özge

Elif hanım aynısı benzer şu an başımıza geldi sizinle görüşme saglamk istiyorum inşallah görürsünüz mesajımı🙏🏻🙏🏻

Arda
Arda

Bende Vodafone kullanıyorum. 28.11.2023 saat 13:20 de benimde Garanti hesabımdan bilgim ve iradem dışında 499,99 TL alışveriş yapıldı. 3-d Secure ile mesaj gelmesi gerekirken herhangi bir mesaj ya da bilgilendirme olmadı. Hata bankada mı yok sa iletişim operatöründe mi yargı karar vermeli bence. Tüketicinin Banka Sorunları derneği ile yarın hem Vodafone hem de Garanti Bankası hakkında sağlam bir suç duyurusunda bulunacağım. Size önerim böyle bir dernek vasıtası ile ilerlemeniz. Geçmiş olsun.

Özge

Elif hanım merhaba aynısı başıma geldi olayınız en kısa sürede ne zaman çözümlendi

Elif

Merhaba herhangi bir linke tıkladınız mı

Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

08 Mart 2024 12:28
Doğuhan sonuçtan memnun

Doğuhan
19 Mart 2024 19:26
"Teşekkür ederiz"
Doğukan sonuçtan hiç memnun değil

Doğukan
12 Haziran 2024 17:33