Vodafone Şeffaf Bir Bilgi Verilmeden Mağdur Edildik

Hatice
02 Mayıs 2024 21:21

23 Mart'ta Ankara Forum Vodafone mağazasında hattım üzerine Samsung A24 aldığım esnada, oradaki satış temsilcileri akıllı saatlerin cihaz kampanyası dahilinde 150 TL'ye geldiğini ifade etmişlerdi. Yoğun ısrar üzerine sonuçta dört akıllı saat aldım. Meğerse bu saatlerin aylık taksit tutarları 150 TL'den başlıyormuş. Zaten maddi imkanım olmadığı için ihtiyacım olan telefonu hattın üzerinden almak zorunda kaldım. Diğer bir ikilem ise, aylık faturama ne kadar yansıyacağını sorduğumda bana 1500 TL civarı dediklerinde, ilk faturamda 2500 TL gibi korkunç bir rakamla karşılaştım. Bunun altından kalkacak bir durumda değilim ve aldığım iki saat de bozuk çıktı. Bu durumun farkına varıp bugün mağazaya uğrayıp aksesuarları iade etmek istediğimi beyan ettiğimde, mağaza temsilcileri bu durumu geçiştirerek belediyenin Tüketici Hakları Mahkemesine başvurmamızı söylediler. Ne yazık ki mağdur edildiğim bir durumda aylarca belki yıllarca mahkeme sonucunu mu bekleyeceğim? Hem mahkemenin lehime sonuçlanacağının bir garantisi var mı? Ayrıca satış temsilcilerinin etik olmayan satış tekniğiyle sırf ürün satıp hedef tutturmak adına yaptıkları hiç etik değil. 'Aylık faturanıza 150 TL yansır' demek başka, 'Bu saat cihaz kampanyasıyla 150 TL' demek başka. İnsanların maddi imkanlarını hesap ederek satış yapılmalı ve bu durumu Tüketici Mahkemesine başvurmadan halledin lütfen. Şeffaf olmayan bilgiyle aldığım aksesuarları iade etmek istiyorum.

02 Mayıs 2024 22:20 (Şikayetten 59 dakika sonra)
12 Mayıs 2024 09:38

Talebinizle ilgili detaylı bilgi alabilmek için sizi ilettiğiniz telefon numarasından aradık fakat ulaşamadık. İyi günler dileriz. Vodafone Müşteri Hizmetleri

İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
18 Mart 2024 15:05

16 Kasım 2024 18:03
Yanıltıcı Ürün Tavsiyesi Ve İade Sorunu
Semih sonuçtan çok memnun

03 Kasım 2023 16:03
"Sorunum ivedilikle çözüldü. Emeği geçen şirket çalışanlara teşekkür ederim"
Vodafone'dan Satın Aldığım Akıllı Saat Kutusu Boş Geldi!
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Vodafone Ve Media Markt Fatura Üzerinden Alınan Saatte İade Ve Ödeme Mağduriyeti

Hüseyin
02 Temmuz 2025 15:42