Mustafa sonuçtan çok memnun

Vodafone Numaramı Değiştirdim Arama Yapamıyorum

22 Şubat 2024 17:53

Ben dün numara değişikliği için Vodafone müşteri destek hattını aradım tuşlarla beni yönlendirerek benim numaramı değiştirdiler ve gün içinde hattınız kullanıma açılacak dediler. *101#'yi tuşladığımda yeni geçmiş olduğum numara gözüküyor fakat numaramın değiştiğine dair nir mesaj gelmedi. Fakat bana arama geliyor, SMS yollayıp alabiliyorum ama ben kimseyi arayamıyorum ve mobil verimi kullanamıyorum. Ayrıca Vodafone Yanımda uygulamasına giriş yapmaya çalıştığımda Vodafone kullanıcısı olmadığıma dair hata veriyor. Hattı yeniden takıp çıkardım, telefonumu yedine başlattım hatta 1 gün bekledim ama hata düzelmedi. Vodafone bayisine gittim ve görevli başımıza ilk defa böyle bir şey geldi ne yapacağımı bilmiyorum dedi ve kendisi Vodafone müşteri temsilcisini aradı. Müşteri temsilcisi bayide çalışan görevliyi yönlendirdi. Görevli bilgisayardan bir şeyler yaptı ve bana sorunun gün içinde düzeleceğini söyledi ama sorun hala devam ediyor. Şu an değiştirdiğime pişman oldum ve mağdurum. İşin kötü yanı hiçbir görevli ilgilenmiyor, gün içinde hata düzelir diyerek beni yolluyorlar!

23 Şubat 2024 09:37

22 Şubat 2024 20:43 (Şikayetten 2 saat sonra)

Talebinizle ilgili detaylı bilgi alabilmek için sizi ilettiğiniz telefon numarasından aradık fakat ulaşamadık. İyi günler dileriz. Vodafone Müşteri Hizmetleri

22 Şubat 2024 21:11

Ulaşamadınız aradığınız için teşekkürler dediğiniz şekilde çözüm sağlayamadım en kısa sürede geri dönüş sağlayabilirseniz sevinirim

24 Şubat 2024 17:38

25 Şubat 2024 16:23

26 Şubat 2024 12:12

27 Şubat 2024 15:26

Pınar
Pınar

Bugün numaramın 4 hanesini değiştirmek için 542 aradım ve numaramın 1 saate kullanılır hale geleceği söyledi ve mesaj geleceğini şöyledir ama mesaj gelmedi numaramı öğrenmek için *101#yapiyorom servis izin vermiyor diyor ve şu an numaramı kullanamıyorum

Emrah sonuçtan çok memnun

19 Ocak 2024 21:29
Yağmur sonuçtan çok memnun

Yağmur
26 Aralık 2024 23:10
"Gül Hanım'a ilgilenip sorunumu çözdüğü için teşekkür ederim"
Vodafone Kategorileri