Vodafone Müşteri Temsilcisine Bağlanma Sorunu!

İbrahim'in Teşekkür Mesajı
Müşteri hizmetleri yetkilisine ulaşmam konusunda şikayetvar.com'a teşekkür ederim şikayetvar.com olmazsa müşteri temsilcisine ulaşmam imkansız olurdu sanırım
İbrahim
30 Nisan 2024 10:05

Müşteri temsilcisine bağlanmak istiyorum ya da müşteri temsilcisi tarafından aranmak istiyorum tek yapmak istediğim meşgulken veya ulaşılamıyorken hattımı diğer bir numarama yönlendirmek bunu bile yapamıyorum yazıklar olsun

30 Nisan 2024 20:22 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak takip sürecimiz başlatılmıştır. En kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir. Vodafone ürünlerimizle ilgili tüm talepleriniz için size yardımcı olmaktan mutluluk duyar, Vodafone’a göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz Vodafone Müşteri Hizmetleri

30 Nisan 2024 20:47

Değerli Müşterimiz, Gerçekleştirdiğimiz telefon görüşmesinde de bilgi verdiğimiz üzere, yaşadığınız problemin giderilmesi için gerekli işlemleri tamamladık. Sağladığımız çözümden memnun kalmış olmanızı diler, Vodafone ürün ve hizmetlerini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. İyi günler dileriz. Vodafone Müşteri Hizmetleri

İbrahim
30 Nisan 2024 21:54

Vodafone’da Fiyat Artışı ve Paket Kesintileri Kabul Edilemez

Vodafone 18 GB, 200 dakika, 250 SMS için 225 tl öderken, Şubat'ta kampanya bitti. Aynı kampanya 395 tl'ye çıkardılar; ka...

Tümünü Gör

Ferhat
Vodafone Faturam Yüksek Geldi

Vodafone FaturamYüksek Geldi

Dilan
Vodafone Fahiş Ve Haksız Uygulama!

Vodafone Fahiş VeHaksız Uygulama!

Kenan
Vodafone Tarifemi Aynı Şekilde Sınırsız Sosyal Medya Olarak Devam Etsin