Denz sonuçtan hiç memnun değil

Vodafone Link At Kampanyası Yalanı

20 Nisan 2024 16:52

Vodafone 'Link At, Para Kazan' kampanyası dahilinde link oluşturdum ve arkadaşımı davet ettim. Arkadaşım, oluşturduğum link üzerinden yeni hat alarak Vodafone ailesine katıldı. Kampanya koşullarında, aktivasyon tamamlandığında paranın hesaba aktarılacağı bilgisi bulunuyordu ancak hesabıma tanımlanmadı. Hesabıma yüklenmezse, taşıdıkları hattı iptal ettirmelerini isteyeceğim.

23 Nisan 2024 15:37

"Bundan 2 hafta önce link at kampanyasına katıldım davet ettiğim 2 numara Vodafone ailesine katıldı üstünden 1 hafta geçti ilk önce geçiş sağlandığı anda bakiye yükleneceği söylendi üstünden 1 hafta geçti yine yüklenmedi müşteri hizmetlerini aradığımda ise her temsilci kendi kafasına göre şeyler söyledi yüzüme kapattı üstüne üstlük bunları kayıt altına aldığımı söylememe rağmen şimdi ise bana farklı operatör olduğum için bakiye yüklenmediğini söylediler zaten kampanyanın başında (Hangi operatör olursan ol Link At kampanyasına katılabilirsiniz diye kendileri yazmış ben bu yüzden katıldım şimdi yükleme yapmamak için parayı yatırmamak için kıvranıyolar farklı farklı taktikle olaydan yırtmaya çalışıyorlar bunları ben dünyaya rezil edip duyurmassam ben adımı değiştireceğim bütün hepsi kayıt altında dolandırıcı Vodafone

23 Nisan 2024 14:10

Ek
20 Nisan 2024 17:18 (Şikayetten 26 dakika sonra)
21 Nisan 2024 12:33

06 Şubat 2024 17:48
Vodafone Link At Kazan Paramı Yatırmadı
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Vodafone Link At Para Kazan

18 Ocak 2024 10:31
Vodafone Link At Para Kazan
Sultan sonuçtan hiç memnun değil

Vodafone Link At Kazan Parası Hesabıma Geçmedi

Sultan
21 Nisan 2024 02:04
Zafer sonuçtan çok memnun

13 Temmuz 2024 01:32
"Vodafone'a ilgisinden dolayı teşekkür ederim."
Vodafone Kategorileri