Vodafone Kusurlu Bilgisayar Satımı

10 Ekim 2023 19:0576

Alalı henüz bir ay olmamışken bilgisayar hiçbir şekilde açılmıyor. Üstelik kullanmaya başlama sürecimiz 15 günden fazla değildir. Bilgisayarı satın aldığım firma Vodafone ile iletişime geçtiğimde hiçbir şekilde yardımcı olamayacaklarını ilettiler iade edilmesini istiyorum.
Aksi takdirde yetkili kurumlar ile iletişime geçip Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurulup hukuki süreç başlatılacaktır.

3 Kasım 2023 16:38

Vodafone firmasından faturaya ek aldığım Hometech marka ürünüm açıldıktan sonra 15 günde bozuldu ürünü iade talebi etmeme rağmen ürünü iadesi yapılmadı daha sonra şikayet var.com üzerinden yaptığım şikayet sonucu yardımcı olabileceklerini teknik servisi göndermemi iade yapılacağını söylediler fakat ürünüm servis tarafından yapıldığını iddia edilip bugün elime ulaştı aktaracağım videoda da görüldüğü üzere serviste yapılmış olmasını iddia etmelerine rağmen ürün hala hiçbir şekilde açılmamakta iyi adem üç gün içerisinde yapılmadığı takdirde hukuki süreçler başlatılacaktır.

Eki aç
10 Ekim 2023 22:16 (Şikayetten 3 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak takip sürecimiz başlatılmıştır. En kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir. Vodafone ürünlerimizle ilgili tüm talepleriniz için size yardımcı olmaktan mutluluk duyar, Vodafone’a göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz Vodafone Müşteri Hizmetleri

12 Ekim 2023 22:30

Hala neden iletişime geçilmediğini merak ediyorum. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum gerekli hukuki işlemlerde yapılacaktır. En kısa süre zarfında da Vodafone dan iki hattımı da geri çekeceğim.

13 Ekim 2023 18:01

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak size yardımcı olabilmek için aradık ancak bize iletmiş olduğunuz irtibat numarasından ulaşamadık. Sağlıklı günler dileriz Vodafone Müşteri Hizmetleri

13 Ekim 2023 18:12

Sonu 3700 olan numara bana ait ulaşamamanız imkansız

16 Ekim 2023 22:45

Benimle hala iletişime geçilmedi üstelik Vodafone'a arıyorum hiçbir şekilde müşteri temsilcisine bağlatırmıyorlar.

17 Mart 2024 12:34359

Vodafone Yanımda uygulamasından bilgisayar satın aldım. Ancak bilgisayar sürekli donuyor ve işimi görmüyordu. Ayıplı bir...

Vodafone İade Ettiğim Ürünün 2 Aydır Faturasını Ödüyorum

19 Mart 2024 13:53197

24 Ocak tarihinde faturama ek olarak bir bilgisayar aldım, ancak tarafıma ayıplı bir ürün gönderildi. Ürünü 3 gün içinde...

Vodafone'un Sürekli Bağlantı Sorunları Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

1 Ocak 2025 19:33765

Vodafone pişmanlıktır. 1 aydır aramalarda ve internet bağlantılarında Wi-Fi dahil büyük sorun yaşıyorum. Yüzlerce kez ar...

Tümünü Gör

Yiğit
Vodafone Yüzünden Mağduriyet Yaşadım

Vodafone YüzündenMağduriyet Yaşadım

Sinan
Vodafone Pişmanlıktır, Ekstra Fatura Çıkıyor!

VodafonePişmanlıktır, Ekstra Fatura Çıkıyor!

Selim

Öne ÇıkanKonular