Murat sonuçtan hiç memnun değil

Vodafone Hat İptali Ve Reddi Miras

27 Mayıs 2024 22:34

Vefat eden babamın hat iptalinin gerçekleşmesi için ve hattının fatura borçlarından dolayı mağduriyet yaşamamak adına reddi miras yaptığımızı belirtir evrakları ve konuyu izah eden dilekçeyi [email protected] mail adresine gönderdim.
Fakat destek hizmetleri kopyala yapıştır cevaplar vererek işi yokuşa sürmeye çalışıyor gibime geliyor.
Babamın hat iptalinin gerçekleştirilmesini talep ediyorum ve borcundan dolayı bizlere mağduriyet oluşmaması adına reddi miras yaptığımız evrakları belirttiğim mail adresinden gönderdim. Gereğinin yapılmasını istiyorum.
Umarım açıklayıcı olmuştur.

06 Haziran 2024 20:04

Birkaç gün önce yazdığım sorunuma bir çözüm bulamadılar halen. Ayrıca sizi arıyoruz ama ulaşamıyoruz demeleri de hiç eksik olmuyor. Aradıkları zaman ulaşamadıkları olmadı ama işi yokuşa sürmeye çalıştıkları muhakkak. İleride bir mağduriyet yaşanmaması için şimdiden gerekli önlemleri almak istedim ama nafile. En son arayan temsilci yine arayacağını söylemesine rağmen aramadı. Arayacağız deyip aramamak da nasıl bir aldatmaca oluyor acaba? Elimde reddi miras yaptığıma dair mahkeme kararı var. Gerekli evrakları da gönderdim birkaç kere. Artık siz ilgilenin lütfen. İşi yokuşa sürmekle bir şey elde edemezsiniz. Acilen gereğini yapın. Karşınızda çocuk yok!

31 Mayıs 2024 01:02

31 Mayıs 2024 00:59

27 Mayıs 2024 23:44 (Şikayetten 1 saat sonra)
14 Haziran 2024 11:30

Talebinizle ilgili detaylı bilgi alabilmek için sizi ilettiğiniz telefon numarasından aradık fakat ulaşamadık. İyi günler dileriz. Vodafone Müşteri Hizmetleri

Murat
Murat
15 Haziran 2024 01:32

Ulaşamadınız mı? Bu kadar olur yahu! İşi yokuşa sürmek için hep bunu diyorsunuz. 'Aradık ama ulaşamadık.' Sizin gibi firmadan bu beklenir zaten. Ne kendim sizin aboneniz olacağım ne de çevremdekiler! Bu yazıyı okuyan varsa da bin kere düşünsün bu firma ile alakalı! Yazıklar olsun...

Özkan sonuçtan hiç memnun değil

Özkan
28 Mayıs 2024 12:44
Kazım sonuçtan hiç memnun değil

Kazım
25 Mart 2025 01:00
Vodafone Hattı İptal Talebinde Gecikme Ve Yanlış Borç Bildirimi
Lakibe sonuçtan hiç memnun değil

Lakibe
26 Mart 2024 09:53
Serpil sonuçtan hiç memnun değil

Serpil
08 Nisan 2025 12:54