Vodafone Bekletme Suresi Aşıyor!

11 Ağustos 2024 11:02792
8 Ağustos 2024 19:35

Bekletme suresi 45 dakika ve hale görüşeceğim kimse yok kimseyi bu Vodafone hattını tavsiye gerçekten etmiyorum daha çok şikayetlerim var hepsini yayınladım, birkaç şikayet daha yazmıştım ve 1 ay oldu henüz cevap gelmedi.

11 Ağustos 2024 12:11 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak takip sürecimiz başlatılmıştır. En kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir. Vodafone ürünlerimizle ilgili tüm talepleriniz için size yardımcı olmaktan mutluluk duyar, Vodafone’a göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz Vodafone Müşteri Hizmetleri

12 Ağustos 2024 21:08

Değerli Müşterimiz, Vodafone ürün ve servisleriyle ilgili deneyiminizi kusursuz kılmak en önemli önceliğimiz. Kampanya ve tarifelerimize gösterilen yoğun ilgi nedeniyle bekleme süresi zaman zaman uzayabilen 542 Çağrı Merkezi kanalımızda, taleplerinize daha hızlı yanıt verebilmek için yaptığımız iyileştirmelere tüm hızıyla devam ediyoruz. Bu konudaki geri bildiriminizi ilgili ekiplerimizle paylaşacağımızı belirtmek ister, anlayışınız için teşekkür ederiz. Vodafone’la ilgili işlemlerinizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz. İyi günler dileriz. Vodafone Müşteri Hizmetleri

12 Ağustos 2024 21:08

Talebinizle ilgili detaylı bilgi alabilmek için sizi ilettiğiniz telefon numarasından aradık fakat ulaşamadık. İyi günler dileriz. Vodafone Müşteri Hizmetleri

13 Ağustos 2024 02:17

Alay mi geçiyorsunuz insanlarla? Siz hattımı durduk yere kapattınız ve odelemelerini vs. Hepsini yaptığım halde kapattınız bunun hakkında da şikayette bulunmuştum ve yaklaşık 1 ay oldu ve hiçbir kisi beni aramadı, bu mailadreside sizin elemanınız verdi

Müşteri Temsilcisine Ulaşamama Ve Tobi İle Zorunlu İletişim Sorunu

29 Temmuz 2025 22:012.888

"İlginizden dolayı teşekkür ederim."

Vodafone Müşteri Temsilcisine Ulaşma Zorluğu Ve Şikayet İptal Sorunu

1 Şubat 17:36118

Vodafone firması ile ilgili şikayetlerim var. Yaklaşık altı saattir Vodafone firmasının operatörüne ulaşmaya çalışıyorum...

Vodafone Çağrısı Bağlanmıyor Ve Görüşme Kesiliyor

28 Nisan 22:42181

28.04.2026 tarihinde saat 21:00 civarında Vodafone mobil hattım üzerinden müşteri hizmetlerini arayarak müşteri temsilci...

Tümünü Gör
Vodafone Faturalı Konumdayım, Bana Uygun Tekliflerin Çıksın!

Vodafone FaturalıKonumdayım, Bana Uygun Tekliflerin Çıksın!

Seyda
Vodafone Faturama Uygun Tarife Sunmanız İstiyoruz!

Vodafone FaturamaUygun Tarife Sunmanız İstiyoruz!

Ferhat
Vodafone Telefon Tarifeleri Ve Ücretlendirme

Vodafone TelefonTarifeleri Ve Ücretlendirme

Yasin
Vodafone Faturalı Hat Mağduru!

Vodafone FaturalıHat Mağduru!

Elif
Vodafone Mağduriyetimin Giderilmesini Arz Ederim!

VodafoneMağduriyetimin Giderilmesini Arz Ederim!

İbrahim
Vodafone 245 TL Tarifeli Fatura Olmuş 2110 TL. Diyorlar İlk Ayda 2600 Dediler!

Vodafone 245 TLTarifeli Fatura Olmuş 2110 TL. Diyorlar İlk Ayda 2600 Dediler!

Serdar

Öne ÇıkanKonular