Aysun sonuçtan hiç memnun değil

Vodafone 370 Li Numaralardan Gelen Mesajlar

Vodafone 370 Li Numaralardan Gelen Mesajlar
07 Temmuz 2024 03:46

+44, +371, +377, +379, +370 ile gelen mesajları engelleyemiyorum. Buna bir çözüm bulunmalı artık. Günde en az 10 mesaj alıyorum. Ben engelledikçe başka numaradan mesaj geliyor. Sürekli mesajlar devam ediyor. Vodafone yetkililerinin çözümüne bırakıyorum artık, ben uğraşamıyorum bıktırdılar inanın ki

profile profile
07 Temmuz 2024 04:15 (Şikayetten 28 dakika sonra)
07 Temmuz 2024 12:44

Degerli musterimiz, ilettiginiz sikayetinizin sonucu hakkinda bilgilendirmek icin sizi Vodafone Cozum Merkezinden aradik ancak ulasamadik. Gun icinde tekrar arama yapilacaktir. Cozum saglayabilmemiz icin aramayi cevaplamanizi rica ederiz.

07 Temmuz 2024 14:09

07 Temmuz 2024 16:25
10 Temmuz 2024 21:49

Hala mesaj gelmeye devam ediyor

10 Temmuz 2024 21:51

Hala mesaj geliyor

Yorumlar (6)

Şikayeti Çözüldü

Aynı sorun bende de var. Vallahi bıktım ya kumar vs oynamıyorum değişik yerlere girmem etmem nereden buluyorlar numaramı? Numara mı mı değiştireyim ne yapayım. Numara değişsem o numaraya da gelmeyeceği ne malum

Şikayeti Çözüldü

Kişisel verileri satıyorlarsa buna nasıl bir çözüm bulunabilir. Herkes mağduriyet yaşıyor

Akın
Akın

Kişisel verileri bilgilerinizi kumar siteleri satın alıyorlar hackerlar resmi kurum kuruluşlardan bilgilerinizi data olarak satıyor yani parasını veren herkes her türlü bilgilerinizi alabilir numara değiştirmek çözüm değil

Hüseyin
Hüseyin

Aynısı bende de mevcut. Buna bir çözüm bulmanız gerekiyor. Saçma sapan mesajlar bahis ve kumar oynamıyor o sitelerde takılmıyorum numaramı nereden buldular?

İzzet
İzzet

Bende aynı durumu yaşıyorum engellesende fayda etmiyor çünkü belli bir numara yok sonu değişiyor bazen günde 10 tane mesaj geliyor sıkıldım artık

Zafer
Zafer

Aynisini yasiyorummm

20 Kasım 2024 20:48
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Vodafone +44, +371, +377, +379, +370 Numaralar Dan Gelen Mesajlar

02 Haziran 2024 23:57