Erenn sonuçtan hiç memnun değil

Vodafone 2G Mağduriyeti 2024

Vodafone 2G Mağduriyeti 2024
24 Şubat 2024 14:35

İnternet Erişim Problemi
İstanbul Küçükçekmece de oldukça merkezi konumda yaşıyorum. Vodafone hattım dünden beri 2G olarak çekmeye başladı. Daha önceden en azından 3G olarak işlem görüyordu. Aylık düzenli faturalarımı ödememe rağmen evimde hiçbir şekilde sağlıklı internet kullanamıyorum. Çok büyük sorun olmaya başladı. Müşteri hizmetlerini aradığım zaman otomatik dijital asistana bağlanıyoruz. Muhatap bile yok ki. Dijital asistan kişiye ne kadar yardımcı olabilir? Koskoca Vodafone?
Hattım için 4.5 g sim kart hazır olduğu ve herhangi bir şubeden mesajı göstererek alabileceğime dair bir çok mesaj aldım. Şubeye gittiğim zaman ise sınırlı sayıda geldiğini ücretli bile alamayacağımı söylüyorlar. Armoni Park Sefaköy Vodafone şubesi. Bu kadar mı yetersiz işlemler oluyor? Takip yok. Hiçbir şey yok. 2024 teknoloji çağında çok yazık.

0545****360 bana derhal ulaşın

24 Şubat 2024 15:19 (Şikayetten 43 dakika sonra)
24 Şubat 2024 19:38

Değerli Müşterimiz, Ekiplerimiz, talebinizde bağlantı sorunu yaşadığınızı ilettiğiniz bölge ile ilgili incelemelerine başladı. İncelemelerimiz sonuçlandığında detaylı bilgiyi cep telefonunuza SMS ile ileteceğiz. Vodafone Müşteri Hizmetleri

24 Şubat 2024 19:39

Katre sonuçtan hiç memnun değil

24 Ocak 2025 21:20
Vodafone İle Sürekli Kesinti Sorunu Yaşıyorum
Sezayi sonuçtan hiç memnun değil

Sezayi
01 Nisan 2025 01:06
Hilmi sonuçtan hiç memnun değil

Vodafone İnterneti Çok Kötü Sözde 4.5G

09 Temmuz 2023 19:59
Vodafone İnterneti Çok Kötü Sözde 4.5G
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

28 Mayıs 2024 17:45
Murat sonuçtan hiç memnun değil

17 Nisan 2024 12:47
Vodafone İnternet Çekmiyor Ya Da Arama Alamıyorum İkisini Aynı Anda Yok