Emre sonuçtan hiç memnun değil

03 Ekim 2024 00:26

Vodafone Red müşterisiyim. Paketimde Sınırsız sosyal, sınırsız video, sınırsız iletişim, sınırsız müzik var. Üstüne de 30 GB internet var. Bu kadar şeyin üzerine internet nasıl bitebiliyorsa ek paket almak zorunda kaldım. 4 gün sonra yenilenecek diye 3 GB ek paket aldım ve sadece YouTube'a girdim. Ekran görüntülerinde de göreceğiniz gibi 2 saat önce aldığım 3 GB ek paketin neredeyse 1 GB kısmı kullanılmış. Sınırsız paketler dahilinde olmayan hiçbir uygulamayı kullanmamama rağmen bu internet nereye ve nasıl gidebiliyor? Sınırsız adı altında verilen paketler cebimizden daha fazla para almak için müşteriye oynanan bir oyun mu? İnternet çekim kalitesini her gün düşürdüğünüz yetmiyormuş gibi bir de müşterinin güvenini kaybetmek için bu kadar çabalamanız şaşırtıcı. Bu mağduriyetin nasıl giderilebileceğini gerçekten merak ediyorum.

03 Ekim 2024 02:27 (Şikayetten 2 saat sonra)
03 Ekim 2024 14:17
Emre
Emre
03 Ekim 2024 14:25

Tarafıma ulaşıldı ve bilgi verildi. Çözüm var mı? Hayır. Verilen bilgi şu: Ek paket alındığında sınırsız paketler dahilindeki uygulamalar öncelikle ek paketten yiyormuş. Vodafone hediye internet verdiğinde öncelikle hediyeden kullanılıyor anlıyoruz da kendi aldığım ek paket neden sınırsız kullanım hakkım olan uygulamalar tarafından kullanılıyor. Vodafone'a dair bitmek bilmeyen bir şikayet silsilesi yaşamaktan bıktım artık. Zorla TT operatörüne yeni bir müşteri kazandırıyorsunuz. En azından ilgilenip bilgi verdiğiniz için teşekkürler.

Okan sonuçtan çok memnun

11 Şubat 2024 01:15
"Memnum kaldım. Teşekkürler..."
Selim sonuçtan çok memnun

22 Eylül 2024 02:05
"Teşekkür ederim, mağduriyet giderildi."
Vodafone Kategorileri