Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

Gri Liste Sorunu Nedeniyle Hattımı Kullanamıyorum

10 Aralık 2024 12:44

Not:hattımı kullanamadığım için bana numaramdan ulaşamazsınız
Mail:b************@gmail.com
Sonu 0335 olan numaramdan WhatsApp üzerinden de ulaşabilirsiniz

11 Aralık 2024 15:33

Haberim olmayan düşük miktarlı bir borç yüzünden Vodafone beni gri listeye almış. Bunun farkına vardığımda hemen borcu ödedim. Yurt dışı kayıtlı telefonumu kullanabilmem için hattımı ağabeyime devretmem gerekiyor ve Vodafone beni gri listeye aldığı için devir işlemi yapamıyorum 1 aydır hattımı kullanamıyorum. Çok mağdurum. Müşteri temsilcileriyle konuşuyorum bana e*************@vodafone.com mail adresine mail atmamı söylediler ancak mail atmama rağmen hiçbir dönüş sağlanmadı. Her aradığımda aynı şeyleri söylüyorlar. 1 aydır telefon kullanamıyorum. Artık hattımı devredebilmek için beni gri listeden çıkarın aksi takdire Vodafone'dan ayrılmam gerekecek Not:hattımı kullanamadığım için bana numaramdan ulaşamazsınız Mail:b************@gmail.com Sonu 0335 olan numaramdan WhatsApp üzerinden de ulaşabilirsiniz.

10 Aralık 2024 13:11 (Şikayetten 26 dakika sonra)
10 Aralık 2024 18:51

Talebinizle ilgili detaylı bilgi alabilmek için sizi ilettiğiniz telefon numarasından aradık fakat ulaşamadık. İyi günler dileriz. Vodafone Müşteri Hizmetleri

Yavuz
10 Aralık 2024 19:20

Size hattımı kullanamadığımı belirttim arayarak ulaşamayacağınızı şikayetime ekledim hattım kapalı beni arayarak ulaşamazsınız lütfen WhatsApp üzerinden ya da email üzerinden ulaşın

10 Aralık 2024 20:42

Tunahan sonuçtan hiç memnun değil

Tunahan
07 Mart 00:59
Ödeme Yapmama Rağmen Kara Listeye Alındım, Operatör Değişikliği Engelleniyor
Şeref sonuçtan hiç memnun değil

Borç Ödememe Rağmen Gri Listede Kalmam Ve Operatör Geçişimin Engellenmesi

Şeref
22 Eylül 14:20

Fatih
01 Ağustos 2024 16:16

Samet
06 Ekim 2023 20:39
Tunay sonuçtan hiç memnun değil

Tunay
30 Ekim 2024 00:07