Vivense Yatak Odası Sorunlu Geldi!

12 Haziran 2023 22:33
profile profile
12 Haziran 2023 20:36

İnternetten aldığımızı Vivense yatak odası takımı hem bazalar farklı renkte hem de dolap kapakları kapanmıyor 3.5 aydır servis gelmesini bekliyoruz onlarca kez kayıt oluşturduk eğer buradanda çözüm bulmazsak mahkemeye vereceğiz

13 Haziran 2023 09:27 (Şikayetten 10 saat sonra)

Merhaba Buğra Bey, Siparişinizi kontrol ederek size daha detaylı bilgi verebilmek için sipariş numaranızı veya siparişe kayıtlı iletişim bilgilerinizi (telefon - mail adresi) bizimle paylaşmanızı rica ediyoruz. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi

13 Haziran 2023 15:37

Merhaba Buğra Bey, Sizi aradık, fakat ulaşamadık. Müsait olduğunuz zaman aranma talebi bırakmanız durumunda görüşme sağlamak isteriz. Mail üzerinden bilgilendirme sağlanmıştır. İyi günler dileriz. Çözüm Merkezi

18 Haziran 2023 16:28

Gelip memteşeleri değiştirdiler ama bazamız için halen gelmediler 4 aydır fabrikaya ilettik diyorsunuz lütfen artık bu hatanızı düzeltin, 2 aydı renk baza göndermişsiniz 4 aydırda mağduriyetimizi çözmediniz

10 Temmuz 2023 09:28

Merhaba Buğra Bey, Mail üzerinden bilgilendirme sağlanmıştır. İyi günler dileriz. Çözüm Merkezi

17 Temmuz 2023 21:00

Mail üzerinden verdiğiniz cevap ürünü değiştiremiyoruz kusur içinde 400 TL'lik hediye çeki sunuyoruz diyorsunuz. Beni almadığım bir ürünü almaya zorluyorsunuz ve 7 ay geçmesine rağmen hala bazaları değiştirmediniz. 2 ayrı renkte baza göndermek nedir? Ve bunu hala düzeltmemek nedir?

Vivense Kategorileri