Vivense Ürün Aldım Göndermiyor

Vivense Ürün Aldım Göndermiyor
29 Ocak 2024 17:51

Merhaba, Vivense internet mağazasından 39f406775623 mutfak dolabı ürününü aldım. 3 hafta oldu ürün kargo edilmiyor. Çin'den alsam şimdiye gelmişti. Küçücük bir mutfak dolabı ne kadar zor bir imalatı olabilir ki 3 hafta beklesin. O kadar pişman oldum ki aldığıma. 26 sında gelecekti sonra mesaj attılar planlama dışında gerçekleşen aksaklıktan dolayı ertelenmiştir deniyor. Hiçbir şekilde ulaşamıyoruz da derdimizi anlatacak kimse yok telesekreter çıkıyor robot aynı şeyleri söyleyip duruyor muhatap yok karşımızda. Gidip herhangi bir mağazadan alsam çoktan gelmişti. Keşke almadan önce şikayet var a gelip baksaydım. Bir firma adına 31.765 tane şikayet mi olur, siz nasıl bir firmasınız, hani sizin müşteri memnuniyeti. Böylemi hizmet veriyorsunuz siz.

30 Ocak 2024 13:48 (Şikayetten 19 saat sonra)

Merhaba, Öncelikle yaşanılan olumsuz deneyim adına çok üzgün olduğumuzu bildirmek isteriz. Konuyla alakalı görüşme sağlayarak sizlere bilgi vereceğiz. Sorunun çözümü için gerekenin yapılacağından emin olabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi

02 Ağustos 2023 13:19
Vivense Sözünü Tutmuyor! 36 Gündür Ürünü Ulaştıramıyor!
Anil sonuçtan hiç memnun değil

10 Kasım 2023 19:05
Vivense Haftalarca Oyalayıp Ürünü Göndermedi!

Esmanur
07 Mayıs 2025 00:19
Nusret sonuçtan hiç memnun değil

Nusret
10 Ağustos 2023 17:56
Vivense Ürünü Almaya Gelmedi.
Mehmet sonuçtan çok memnun

20 Temmuz 2023 22:34