Vivense Mağduriyeti, Müşteriye Çözüm Konusunda Sınıfta Kaldınız!

11 Haziran 2023 21:58
11 Haziran 2023 17:21

Sipariş ettiğim ranza 06.06.2024 te elimize ulaştı fakat kurulum için gelen arkadaşlar kurulum aşamasında 4 parça l bağlantısının gönderilmediğini fark ediyorlar ve kurulum yarıda kalıyor parçanın ne zaman geleceği hakkında önce Tarsus showroom a gittim temmuz ayından bahsettiler inanmak istemedim müşteri hizmetlerini aradım aynı cevabı aldım bu kadar basit bir parça ve sizin hatanızın mağduriyetini biz müşteriler niye çekiyoruz dalgamı geçiyorsunuz eğer temmuz ayına sarkacaksa bu ürünü kullanmak istemiyorum iptal etmek istiyorum abim ve yakın çevreme tavsiyede bulunmuştum onların almaması benim yaşadığım bu mağduriyeti yasamamak adına almamaları konusunda telkinde bulundum ve iptal ettim...

12 Haziran 2023 09:29 (Şikayetten 11 saat sonra)
12 Haziran 2023 18:37
23 Haziran 2023 23:04
23 Haziran 2023 23:17

Özellikle Serap Hanıma teşekkür ederim gerçekten ilgi ve bilgilendirmelerinden dolayı kendisine teşekkür ederim

Atilla sonuçtan hiç memnun değil

Atilla
11 Ekim 2025 14:55
Kullanılmış Ürünün Sıfır Diye Gönderilmesi Ve Müşteri Hizmetlerinden Dönüş Alamama
Sena sonuçtan hiç memnun değil

31 Temmuz 2025 12:29
Yunus sonuçtan çok memnun

Yunus
04 Temmuz 2025 14:52
Sipariş Edilen Masa Yanlış Parça Ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği
Sipariş Edilen Masa Yanlış Parça Ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği
Enes sonuçtan çok memnun

02 Temmuz 2025 12:31
"Sorunum çözüldü teşekkür ederim"
Tüm Vivense Çalışma Masası Şikayetlerini Gör

Vivense Kategorileri