Deniz sonuçtan çok memnun

Vivense Kelly Köşe Koltuk Özensiz Ve Kalitesiz

Vivense Kelly Köşe Koltuk Özensiz Ve Kalitesiz
02 Nisan 2023 22:20
Deniz'in Teşekkür Mesajı
“Nurdan hanım konuyla ilgili beni çok ilgiyle dinleyip talebimin en kısa süre içinde yerine getirileceğini bildirdi kendisine ve firmaya teşekkür ederim”

Kelly köşe koltuk aldım kurulumu henüz 15 gün oldu ürünün aksesuar düğmeleri rastgele özensiz yapılmış firma bu konuda yerinde onarım yapar diye umuyorum. Çok kalitesiz kullanışsız bir ürün hiç rahat değil oturması sırt kısmı çok sert.

03 Nisan 2023 09:25 (Şikayetten 11 saat sonra)
03 Nisan 2023 15:19

13 Nisan 2023 18:16

Merhaba, İletmiş olduğunuz sorunlar çözülmüş ve memnuniyetiniz sağlanmıştır. Müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem dolayısıyla, siz değerli müşterilerimizden gelen bildirimler bizim için çok değerlidir. Anlayışınızdan dolayı teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi

28 Şubat 21:33
Köşe Modülü Bir Yılda Çöktü, Gürgen İskelet İddiası Yanıltıcı
Şilan sonuçtan hiç memnun değil

Şilan
13 Şubat 14:26
Vivense Köşe Koltuğunda Kalite Sorunu Ve Cevapsız İletişim
Aytekin sonuçtan hiç memnun değil

Talimatlara Uygun Temizlikte Koltukta Leke Ve Garanti Dışı Yanıt Hayal Kırıklığı

Aytekin
09 Aralık 2025 16:55
talimatlara-uygun-temizlikte-koltukta-leke-ve-garanti-disi-yanit-hayal-kirikligi-3.jpg

Vivense Köşe Koltukta Renk ve Tasarım Uyuşmazlığı, Lekeler ve Teslimatta Mobilya Zarar Görmesi

Maheen
24 Aralık 2025 15:18
vivense-kose-koltukta-renk-ve-tasarim-uyusmazligi-lekeler-ve-teslimatta-mobilya-zarar-gormesi-7.jpg
Tüm Vivense Koltuk Şikayetlerini Gör

Vivense Kategorileri