Yerli Televizyonumun Panel Arızası Ve Garanti Mağduriyeti

Yerli Televizyonumun Panel Arızası Ve Garanti Mağduriyeti
Fatih
14 Ekim 2024 15:42

Ben bu televizyonu yine arıza sebebiyle almıştım. 2 yıl geçti. Televizyonum yine panel arızası verdi. Yetkili bayi gittiğimde bu televizyonu benden almadınız diyor fabrikadan almışsınız diyor. Bizden alsaydınız 3 yıl garantili olur. Du diyor. Ben bu televizyonu çöpten aldım ki bana bu muameleyi yapıyorlar. Yerli dedik paramız ülkemizde kalsın dedik karşılaştığımız muameleyi bir görün. Yazıklar olsun. Benim televizyonumu alalı 30 ay oldu. Panel arızası verdi. Garantisi biteli 5 ay oldu. Her 2 yılda bir televizyon mu değiştireceğim. Zor şartlarda zaten televizyon alıyoruz. Oda düştüğümüz duruma bakın sahip bile çıkılmıyor. Diğer markalar olsa ki gittim dediler ki eğer bizden alsaydınız biz 4 ay geçmiş cihazları ücretsiz değiştiriyoruz veya ücretsiz tamiratını yapıyoruz dediler. Ben bu konuda sizden televizyonumun ücretsiz tamir edilmesini istiyorum. Mağduriyetimin göz ardı edilmemesini istiyorum 2 yıllık televizyonumuzu sahip çıkın istiyorum. Ben çok mağdurum mağduriyetimi koskoca yerli kurum gidersin istiyorum

15 Ekim 2024 15:16 (Şikayetten 23 saat sonra)

Hakan
29 Mayıs 2024 18:46
Suzan sonuçtan hiç memnun değil

Suzan
23 Eylül 2023 09:43