Murat
07 Kasım 2024 20:21

2021 yılında alınan Vestel 50U9500 50" 4K Smart TV (ürün kodu: V10125432) (Seri no: 8593828100340) televizyon kullanılmaya başlandıktan 1 ay sonra kendiliğinden kapanıp açılmaya başladı. Teknik servis eve gelip televizyonu götürdü ve 2 gün sonra getirip ekranın değiştiğini ve arızanın giderildiğini söylediler. Ama garantisi bittikten sonra ekranda çizgiler belirdi ve bunlar televizyon her açıldığında 15-20 saniye kadar sürüyor. Teknik servis tekrar gelip TV'yi servise götürdü ama nedense ilk başta ekranın değişmediğini, sadece yazılım atıldığını söylediler fakat ondan sonraki gün ekranın değiştiğini ama sisteme girilmediğini söylediler. Teknik servisten zorla alınan Vestel servis hizmet fişinde "cihaza yapılan kontrollerde cihazın panelinde çizgi olduğu görüldü" yazıyor ve 9500 TL tamir parası isteniyor.

08 Kasım 2024 08:55 (Şikayetten 12 saat sonra)

Özgür
Özgür

Bende de aynı marka model TV var daha önce bir alt model kullanıyordum garanti kapsamında bu ürün ile değişti ama maalesef 1 yıl ya kullandım ya kullanmadım aynı şekilde ekran arızası verdi garantide eski TV nin üzerinden devam ettiği için sona erdi öylece kaldık aramadığım görüşmediğim yer kalmadı ama sonuç 0 şu an güncel tanır maliyeti 8 9 bin TV de yeni çöpe atmaya kıyamıyor insan yenisini mi alsam tamirmi ettirsem bilemedim

Taner
Taner

Vestel tüm şikayet yorumlarına aynı cevabı vermiş 2 yıllık televizyon nasıl arızalanır bende bugün öğrendim benim TV de bozuldu garanti yeni bitmiş ve yapacak bir şey yok diyor müşteri hizmetleri yazıklar olsun Vestel gibi bir markaya

Uğur
Uğur

Hayırlı günler hocam servis formumuz var mı benimde garanti bitti TV arızalandı panel ömrünü tamamlamış dediler Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapacağım servis forumlarını bir birimizle paylaşıp hep birlikte Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yaparsak ayıplı mal satmaktan yenisi ile değişim yapmak zorunda kalırlar fabrika hatası olduğunu bu şekilde ispatlamış oluruz

Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Vestel TV'nin Sürekli Arızalanması Ve Yetersiz Destek!

Gökhan
02 Nisan 2025 15:13