Şulenur sonuçtan çok memnun

03 Ağustos 2023 14:24
Şulenur'un Teşekkür Mesajı
“Çağrı merkezi sorumlusu Burcu Hanım tarafıma iletişime geçerek hem sorunların çözüme ulaşma konusunu denetlediği hem de tarafıma memnuniyet için hediye mix&GO ürün gönderileceği iletildi, kendisine ilgisi ve alakası için teşekkür ediyorum.”

Vestel 50u9500 üretim kaynaklı panel bozuluyor. Ve normal bir şeymiş gibi sizden kaynaklı değil, yeni alınan TV de bile bu durumla karşılaşıyoruz deniliyor. Yedek panel siparişi verecekleri yoksa sıfırıyla değişileceği söyleniyor. Uzun bir zaman sonra yedek panel siparişi geldiği için değişim yapılıyor ki bunu değil, bahsettikleri gibi sıfır bir ürünle değişim talep etmiştim. Sebebi de şu ki bir şeyin asıl parçası değiştiğinde illa başka bir şeye zarar verildiğini biliyorum, öyle de oldu. Ürün panel geldi diye alındı, servise gitti, geldi. Oldu denildi fakat ne göreyim komple çizik, darbeli? Dedim bu ne? Benim TV'me ben bile el sürmüyorum. Sürekli il dışındayız, biri geldiğinde eksiklik olmasın diye aldık. Bu TV'yi ve kolay kolay kullanmıyoruz, ona rağmen panel yanıyor, yetmiyor panel değişti diye geri gelen TV çerçevesi komple darbeli. Şaka mısınız siz? Sipariş veririz, düzgün yapmış atölyedekiler deniliyor, ya her şeyi değişecekse neden bana yamalı TV geliyor?! Dönüş de yapılmadı. Ben yine il dışına çıkacağım, bu süreç daha ne kadar devam edecek? Acil dönüş bekliyorum. Üst üste mağdur edip bana değişenli ürün veriyorsunuz, üstelik hepsi firma kaynaklı. Sıfır ürün talep ediyorum! Hakem Heyeti'ne de durumu bildireceğim. Tatminkar sonuç alamadığımda.

07 Ağustos 2023 09:41 (Şikayetten 3 gün sonra)

15 Ağustos 2023 11:05

Artık dönüş yapacak mısınız dalga mı geçiyorsunuz kaç ay geçmesi lazım

01 Eylül 2023 10:03

Buradan yazmamın üstünden bile 1 ay geçmiş hala dönüş yapacaksınız her arayışımda evet sikayetvar kaydınız da görüyoruz süreç devam ediyor diyorsunuz. TV yi üretim hatalı satan siz, onu alıp sıfırıyla değişeceğiz diyen siz ama gidip sadece panel tamiri diye alan yine siz yetmezmiş gibi tüm çerçevesini darbeleyerek bana utanmadan teslim eden ürüne eziyet edip belkide benim bile olmayan urunu bana veren yine siz! Bu nasıl kurumsallık anlayışı nasıl is ahlaki! Neden bu TV hala benim evimde hurdadan çıkmış gibi duruyor!

01 Kasım 2023 17:49

"Sorun çözüldü"
İbrahim sonuçtan memnun

İbrahim
13 Haziran 2024 00:35
"Sürecim yapmış olduğum şikayetler ile çözüm sağlandı desteği için çözüm merkezi sinem hanıma teşekkür ederim."
Vestel Kategorileri