Erhan
28 Mart 2024 09:45

N11 üzerinden Vestel 70QA9700 70'' 178 Ekran 4K Smart QLED Android TV aldım. TV'yi eve Vestel Servisinin getirmesi gerekirken Horoz Lojistik tarafından teslimat sağlandı. Daha sonrasında kurulum ve montaj için Vestel Müşteri hizmetleri le iletişime geçtim. Ertesi gün Servis geldi ve kurulum gerçekleştirdi. Ancak TV ekranı siyah ekran olarak kaldı ve TV çalışmadı. Servis dijital olarak form tuttular ve evrak kırık olduğunu nakliyeden kaynaklandığını belirterek satın almış olduğum bayi ile iletişime geçip değişimin onlar tarafından yapılacağını belirtip gittiler. N11 soru cevap kısmından bayi ile iletişim kurdum. Ancak onlarda kendilerinden kaynaklı olmadığını Horoz Lojistik ile irtibata geçip hasar tutanağı tutturmam gerektiğini belirttiler. Horoz Lojistik ise böyle bir prosedür olmadığını bayi ile irtibata geçmem gerektiğini söylemektedirler. Vestel'in resmi yetkili satıcısı ve Resmi yetkili taşıyıcısı arasındaki problemden kaynaklı evimde ekranı çalışmayan bir TV ile baş başa bırakılmış durumdayım. Bununla ilgili müşteri hizmetlerine açmış olduğum kayıtlarda mevcut televizyonumun değişiminin ivedilikle yapılmasını istiyorum. Satıcı yetkili satıcınız, Lojistiği sağlayan yetkili taşımacılık firmanız bu sorunu kendi içinizde hal edeceksiniz bu müşteriyi bağlayan bir sıkıntı ya da bir problem değildir. Kaldı ki ben Vestel den ilk defa ürün almıyorum Horoz Lojistik Servis'e teslim eder Servis ürünleri eve getirir direk kurulum yapar prosedürünüz bu şekilde işler. Kendi Taşıma firmanızın yapmış olduğu prosedür değişikliği ya da hatalı bir teslimattan kaynaklı çalışmayan ürün için bunca mağduriyet yaşatılması etik bir durum değildir. Horoz Lojistik teslimatı gerçekleştirirken kutunun sağlam tarafını önde bırakıp kutunun altının yırtık olan tarafını arkada bırakarak eşimden alal acele imza alarak evden gitmişlerdir. Aynı dakika eşim kutunun duvar tarafında yaslanan alt kısımda yırtık olduğunu fark ederek fotoğraflayıp lojistik firması personellerine seslenmiştir ancak kendileri duymazdan gelmişlerdir. Teslimat ile aynı dakika çekilmiş olan fotoğrafları da görsellere ekleyeceğim. Anlamadığım ayrı bir durum ise servis'in gelip kurulum yapmasının ne anlamı kalıyor herkes kutuları kendisi açar kurulumu kendisi yapar servisin gelip kurulum yapmasının amacı zaten bu tür hatalar sıkıntılar var ise değişimin onaylanmasını sağlamaktır. İvedilikle mağduriyetimin gideriniz ve televizyonumun değişimini sağlayınız aksi halde yasal süreci başlatacağımı bilmenizi isterim.

vestel-sifir-tv-degisim-magduriyeti-1.pdf
01 Nisan 2024 11:14 (Şikayetten 4 gün sonra)

Erhan
01 Nisan 2024 11:16

Müşteri hizmetlerini aramalarım ve kayıtlarım elinizde mevcut. Değişim sürecini hızlandırın lütfen

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
10 Ağustos 2023 15:39
Şafak sonuçtan hiç memnun değil

Şafak
10 Ekim 2024 19:02
Vestel TV'de Bitmeyen Sorunlar
Vestel TV'de Bitmeyen Sorunlar
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Sıfır Ürün Yerine Teşhir Ürün Gönderdi

Muhammet