Vestel Kusurlu Ürün Ve Arıza

24 Ekim 2023 11:18

Vestel'den TV satın aldım ölü piksel yüzünden gelir gelmez değişim oldu. Diğer gelende de ölü pikseller vardı fakat sayısı yeterli değil diye değişim yapmadılar. TV'nin ekranında çizgiler ve görüntü kaymaları oldu. Gelip tespit ettiler. Şimdi de fatura sipariş no vs. Soruyorlar. Onlar olmadan şimdiye kadar sorgusuz sualsiz garanti gelip kontrol yapıyordu ne gerekiyorsa yapılıyordu şimdi işi zorlaştırıp beni mağdur ettiler. Kusurlu ürünün değişimini talep ediyorum.

25 Ekim 2023 12:51 (Şikayetten 1 gün sonra)

11 Kasım 2023 14:56
Vestel Kusurlu Ürün Ve Arıza

TV sıfır ile değişti ilk aldığım üründen itibaren bu 3. Sıfır ürün bundada ölü pikseller var telefon ekran yansıtması çalışmıyor yani ürünü sıfırıyla değiştirmeniz bir çözüm değil bu ürün fabrikadan çıkarken test edilmiyor mu ben ölü piksel kontrolü yapmak zorunda mıyım ürün kusurlu para iadesi talep ediyorum çünkü sıfır diye gönderdiğiniz ürünlerde sorunlu

Oğuzhan sonuçtan çok memnun

Vestel'de Sorun Var, Çözüm Yok!

Oğuzhan
09 Nisan 2024 11:17
"Murat beyin ilgi ve alakasına teşekkür ederim. Vestel firmasının müşterilerinin yanında durması müşteri olarak bizi de memnun ediyor teşekkürler"

21 Mart 2024 11:43

İpek