Vestel Klima Sesli Çalışma Sorunu

Berat
26 Aralık 2023 03:47

29.07.2023 tarihinde 9000 BTU Vestel klima satın aldım. Klima kurulumu yaz aylarında olduğu için soğuk konumda herhangi bir problem yaşamadım. Ancak havaların soğumasıyla beraber sıcak modda kullanıma başlayınca klimanın sıcak mod başlangıcında çok devreye girdiğini ve aşırı sesli çalıştığını fark ettim. Teknik servis talebinde bulundum gelen teknik servis bu klimalarda yazılım sorunu olduğunu sesin nedenini bu şekilde açıkladılar. Vestel firması insanlara kusurlu ürün satmış olup insanları mağdur etmektedir. Para iadesi talebinde bulundum her seferinde arayacaklarını söyleyip hiçbir şekilde tarafıma dönüş olmamıştır. Acil olarak konuya çözüm bulunmasını aksi takdirde hukuki süreç başlayacağımı bildirmek isterim.

profile profile profile
26 Aralık 2023 08:33 (Şikayetten 4 saat sonra)

Samet

Aynı problem bende de var, ilgilenmiyorlar

Onur

Aynı durum bende de var. 2 tane aldım. Bozuk cihazları insanlara sattılar. Sürekli oyalıyorlar yazlım parça diyerek. Vestel insanlara ayıplı mal satıyor. İnsanlara fatura tutarımdan iade sunuyorlar. Cihaz 9000 TL idi şu an 18.000 TL. Güncel rakamlarla iade edilmeli. Mahkeme süreci başlatacağım. Vestel'in önünden geçilmez. Kış günü ailem ile ısınma problemi yaşadık Vestel yüzünden.

Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Klima Sesli Çalışma

Hüseyin
20 Aralık 2023 17:48
Aytuğ sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Flora Klima Aşırı Sesli Çalışıyor Üretim Hatası İade Talebi

Aytuğ